Megadeth bodo v 2018 posneli nov album

Megadeth za 2019 napovedujejo nov album. (megadeth.com)

Govori se, da Megadeth s sredino leta 2018 načrtujejo ponoven izlet v studio. Nastajajoč album naj bi ugledali v letu 2019. Dave Mustaine je na Twitterju zapisal, da je v procesu ‘zbiranja idej’ za naslednjika Dystopie iz leta 2016.

Dystopia je bil prvi Megadeth album z brazilskim kitaristom Kikom Loureirom, ki je drugače znan po svojem delu z Angra. Mustaine je za Full Metal Jackie povedal, da je delati z Loureirom preprosto odlično, enako pa velja tudi za novopridruženega Dirka Verbeurena:

Playing with Kiko has been really rewarding out on the road, and learning a little bit more about him as a player. Meeting Dirk was just amazing. It was what we were looking for — someone that kind of had the playing ability and spirit of Gar Samuelson and somebody who lives for metal like we do. I think that getting into the studio with the four of is now is going to be super-exciting… We’re all so familiar with each other right now, I think it’s going to be a kick-ass record, and I look forward to it.

To je zaenkrat vse, kar je znano o domnevnem novem albumu. Več bo prineslo novo leto.