Antivalentinova rock žurka z Let3!

Na dogodku, poimenovanem ANTIVALENTINOVO, ki slavi prvinsko ljubezen bodo nastopili LET3, TBF, Edo Maajka ter Demolition Group!

 

Antivalentinova rock žurka

Antivalentinovo je nedvomno najboljša antivalentinova rock žurka v regiji.
Antivalentinovo je nedvomno najboljša antivalentinova rock žurka v regiji.

Skupine Demolition Group slovenskemu občinstvu ni potrebno posebej predstavljati. So eden tistih, ki jim je uspelo pridobiti status enega najbolj vplivnih slovenskih underground alter bendov. Že od leta 1985 ustvarjajo energičen spoj elektronskih in akustičnih ritmov, rock in funk kitar, nevrotičnega saksofona in arhaičnega vokala. New Musical Express je v sredini devetdesetih let prejšnjega stoletja o njih zapisal; ‘izgledajo tako in sliši se jih nekako tako, kot da bi Dr. Feelgood spili 18 piv in igrali na jam sessionu z roadijem Killing Jokea.’

‘Demolišni’ so do danes objavili kar 14 albumov, zadnji album – ‘Zlagano sonce’ so objavili leta 2015. V Zagreb pridejo v postavi Goran Šalamon (vokal), Aleš Suša (saksofon), Petar Stojanović (kitara), brata Tomi in Ivan Gregel (bas in bobni) ter Matjaž Pegam (zvok in produkcija).

Antivalentinovo je nedvomno najboljša antivalentinova rock žurka v regiji, priložnost, da vidite najljubše bende v enem samem večeru. Rockerji – na koledarju nujno zabeležite soboto, 10. februarja. Vstopnice po bolj ugodni, predprodajni ceni najdete v sistemu Eventim.Si še do konca leta, tradicionalno si lahko priskrbite tudi vstopnico, ki velja za dve osebi!