Matt Sorum o svojem članstvu v GN’R

Foto: Zack Whitford (Matt Sorum, FB profil), promo.
Foto: Zack Whitford (Matt Sorum, FB profil), promo.

Nekdanji bobnar Guns N’ Roses Matt Sorum, ki je z zasedbo posnel studijske plošče “Use Your Illusion I” (1991)“Use Your Illusion II” (1991) in “The Spaghetti Incident” (1994) ter koncertni album “Live Era: ’87-’93” (1999) in ki je nasledil Stevena Adlerja, se je v nedavnem intervjuju za Digital Journal dotaknil tudi časa, ko so bili njegovi nekdanji delodajalci leta 2012 sprejeti v Rock And Roll Hall Of Fame:

Ko sem izvedel, da bomo sprejeti, sem bil presenečen. Band je del moje zapuščine, na kar sem zelo ponosen. Nagrada je to le še potrdila. Če bi imel možnost, da bi spremenil zgodovino, bi popravil svoj govor, ki sem ga imel ob sprejemu. Stvari so se namreč odvile zelo hitro, zaradi česa se nisem utegnil zahvaliti svojemu bratu, ki mi je kupil prvi bobnarski set in svoji ženi, ki je moja najboljša prijateljica.

Čeprav se je del klasične postave GN’R leta 2016 vrnil na koncertne odre (naš koncertopis iz leta 2018, ko smo band obiskali na Poljskem), Sorum z njimi do danes še ni nastopil.