Mansonov nekdanji klaviaturist upa, da se Cobain cvre v peklu

Madonna Wayne Gacy (FOTO: Madonna Wayne Gacy/pogo Facebook)
Madonna Wayne Gacy (FOTO: Madonna Wayne Gacy/pogo Facebook)

Nekdanji Mansonov klaviaturist, Madonna Wayne Gacy je nedavno na družabnem omrežju zapisal, da upa, da se pokojni frontman skupine Nirvana, Kurt Cobain cvre v peklu, zaradi domnevne kraje pesmi.

 

Kurt je očitno močno razjezil Poga

Pogo je jezen na Cobaina. (FOTO: Madonna Wayne Gacy/pogo Facebook)
Pogo je jezen na Cobaina.
(FOTO: Madonna Wayne Gacy/pogo Facebook)

Gacy znan tudi pod umetniškim imenom Pogo, čigar pravo ime je Stephen Gregory Bier Jr., je bil del Mansonove skupine od leta 1989 do leta 2007.

Gacy je na Facebooku objavil povezavo s skladbo ‘Godzilla’ skupine Blue Öyster Cult in zraven dopisal: ‘Cvri se v peklu, Kurt.’ Kmalu zate je objavil še skladbo ‘Eighties’ skupine Killing Joke in dopisal: ‘In to je razlog, zakaj si si vzel življenje, ker si jebeni kradljivec.’ Obe objavi je kmalu zatem izbrisal.

Podobnosti med Nirvanino uspešnico ‘Smells Like Teen Spirit’ in skladbo ‘Godzilla’ skupine Blue Oyster Cult je že dolgo opažena. Veliko podobnosti pa je slišati tudi med Nirvanino skladbo ‘Come As You Are’ in skladbo ‘Eighties’ skupine Killing Joke.

Takrat je tudi Cobain priznal, da skladba ‘Come As You Are’ zveni precej podobno tisti od skupine Killing Joke.

 

Pogo kritičen do glasbenikov, ki so storili samomor

Pogo očitno ne mara ljudi, ki stroijo samomor. (FOTO: Madonna Wayne Gacy/pogo Facebook)
Pogo očitno ne mara ljudi, ki stroijo samomor.
(FOTO: Madonna Wayne Gacy/pogo Facebook)

Gacy pa očitno ne goji zamere samo do Cobaina, ampak do vseh legendarnih glasbenikov, ki so storili samomor. Julija je namreč delil številne objave, v katerih je bil kritičen do Chesterja Benningtona (Linkin Park), Chrisa Cornella (Soundgardem Audioslave) ter Kurta Cobaina (Nirvana), ker so storili samomor.

Takrat je zapisal: ‘No, vse prihaja s prekleto ceno. In če ne obvladate rock sveta, depresije, drog ali česarkoli, potem s tem ne začnite.’