Maja Založnik s kar trojno srečo

Maja Založnik je rodila deklico Arwen. (FOTO: osebni arhiv izvajalca)
Maja Založnik je rodila deklico Arwen. (FOTO: osebni arhiv izvajalca)

Pevka Maja Založnik je ena izmed redkih slovenskih pevk, ki se ponaša z izjemnimi vokalnimi sposobnostmi in pevsko diverzificiranostjo, kar je dokazala tudi na nemške The Voice, najbolj priljubljenem pevskem tekmovanju na svetu, kjer je dodobra opozorila nase. Maja je povila svojega prvega otroka, hčerkico, s partnerjem Markom pa sta ji dala vilinsko ime Arwen.

Maja je rodila v celjski bolnišnici in ob tem zaupala: ‘Celjska porodnišnica je res odlična, s prijaznim osebjem. Moja babica Ida Plajh pa najboljša babica, kar sem jih videla vporodni sobi.. Res sem hvaležna celotnemu osebju.’ To je zagotovo trojna sreča za Majo Založnik, saj je prav tako izdala novo pesem ‘Never Will Give Up‘, na policah trgovin pa je tudi njen novi album ‘Pieces’.

‘Pesem ‘Never Will Give Up’ govori o tem, da ne glede kaj se zgodi, ne bom odnehala, in bom vztrajala pri svojem, da pridem do svojih želja in planov. Tudi ob padcu  vstanem in grem dalje. Sporočilo je, da ne smemo nikoli obupati in odnehati, če si nekaj zelo želiš, delaj na tem in enkrat se ti bo uresničilo. Nekateri prehitro obupajo zaradi zunanjih dejavnikov, ali pa se ne znajo ločiti od telefona. Zato pravim, sledite svojemu srcu, bodite zvesti sami sebi in bodite srečni’, je povedala Maja, ki jo z novim letom čaka tudi sprememba v karieri, saj je podpisala pogodbo z uspešno PR Agencijo Ekskluzivno, ki sodeluje z največjimi glasbeniki v Sloveniji in na Balkanu. Maja že uživa v novi vlogi mamice in si je opomogla po težkem porodu, kjer je izgubila veliko krvi, njena Arwen pa bo zagotovo pravi navdih za nove glasbene projekte, ki bodo sledili v naslednjih mesecih in letih.

 

Maja Založnik sodeluje tudi z izjemnim bandom Moonshine

V letu 2015 je Maja začela sodelovati s srbsko glasbeno skupino Moonshine s katero je sprva posnela skladbo ‘You are my life‘, kasneje je sledil tudi videospot. Kljub veliki razdalji Ljubljana – Novi Sad, so na tej relaciji preigrali mnogo koncertov. Družba uveljavljenih glasbenih ustvarjalcev se je ujela, zaiskrila se je iskrica in začutila želja, da bi lahko naredili ‘nekaj več’. Vso energijo, izkušnje in razigranost, ki jih delijo s svojimi poslušalci na koncertih, so tako strnili na prvem skupnem albumu. Avtorske skladbe z nove plošče ‘Pieces‘ izvirajo iz osebnih spoznanj, občutkov in ustvarjalne inovativnosti vseh članov benda. Predvsem pa predstavljajo nekaj novega in stilsko drugačnega iz Majine strani. Pevka je znana po tem, da ima zelo širok glasbeni okus in da skorajda ne obstaja skladba, ki je ne bi mogla zapeti in to na način, da bi ljudje ostali odprtih ust.