Lusterdam vidijo ‘Bele miši’

Lusterdam

Lusterdam skoraj točno eno leto po izidu prvenca ‘Lepo mi godrnjaš’ predstavljajo novo skladbo iz njega – za zadnji single iz prvega albuma so izbrali ‘Bele miši’, skladbo, ki bazira na kitarskem popu in si hkrati privošči konkreten izlet v country vode.

Kot je pri Lusterdam že navada, so skladbo pospremili tudi z videospotom.

Lusterdam so v letu in pol, odkar so se iz garaže preselili v naročje javnosti, predstavili 5 skladb iz prvenca ‘Lepo mi godrnjaš’. Aktualna ‘Bele miši’ bo hkrati tudi zadnja, saj Lusterdam v prihodnjem letu obračajo nov list – predstavili bodo nove skladbe, ki že zorijo tudi na številnih koncertih zasedbe. Tekom leta so nastopali po klubih, poleti na festivalih in še nadaljujejo.

Več o skupini

Lusterdam na odru. Foto Vita Orehek.

Lusterdam so band, ki ga sestavljajo sami filmarji: gonilna sila Hieronim Vilar (vokal, kitara), Mirko Medved (kitara), Jure Volgemut (bobni) in Ven Jemeršič (bas).

Poznajo se že leta in že dolgo prijateljujejo, saj skupaj delajo v video industriji (filmi, oglasi, tv oddaje …). Ker se vsi ukvarjajo tudi z glasbo je bila pravzaprav logična posledica njihovih druženj skupen band.

V letu 2018 so nase resno opozorili najprej z naslovno skladbo albuma ‘Lepo mi godrnjaš’ in pred poletjem še s singlom ‘Moram’, 25. septembra 2018 so izdali prvenec ‘Lepo mi godrnjaš’ in skladbo ‘Mesec’, konec leta še skladbo ‘Sonce’, danes pa predstavljajo zadnji single iz albuma, skladbo ‘Bele miši’.