Lusterdam presenetili z novim videospotom

Lusterdam na odru. Foto Vita Orehek.

“Nov videospot za nov hitič ‘Tam drevesa rastejo počasi’ je tu,” so sporočili pri skupini Lusterdam, ki je vedno dala veliko na vizualno podobo in stil. Tudi tokrat niso razočarali.

“Poglejte si ga na našem You Tube kanalu, pri tem pa se ne pozabite subscribat & show us some love! Naš nov ljubavni šlager pa naj vas zaziba v sladek dan.   vaš Lusterdam”

Lusterdam so šele na začetku svoje poti, a so z glasbo, ki jo ustvarjajo, prepričali že mnoge. Čeprav so skupaj le kratek čas, zasedbo sestavljajo izkušeni glasbeniki (in filmarji): gonilna sila Hieronim Vilar (vokal, kitara), Mirko Medved (kitara), Jure Volgemut (bobni) in priznani režiser Ven Jemeršić (bas). Štiričlanska zasedba na valu vročičnega hajpa izdaja prvenec in je tik pred tem, da se uveljavi kot ena od tistih nepozabnih glasbenih izkušenj.

Na prvencu zasedbe Lusterdam je deset avtorskih skladb (med njimi tudi ‘Lepo mi godrnjaš’), po katerih se pretakata post-rock in kitarski pop, s primesmi grungea in countryja. Pri snemanju albuma je zasedba sodelovala s priznanimi in uveljavljenimi producenti iz sveta glasbe kot so: Peter Penko (Laibach, Siddharta, Torul, TerraFolk), Drago Popović (Mi2, Hamo & Tribute 2 Love, Zgrešeni Primeri), Anej Kočevar (Lačni Franc, Adam, Anavrin, Gušti …).