Lusterdam nadaljujejo z nastopi v Železnikih

Lusterdam (Foto Jernej Kokol)
Lusterdam (Foto Jernej Kokol)

Skupina Lusterdam nadaljuje z nastopi v Železnikih, kjer Društvo ROV organizira prav posebno glasbeno druženju. To bo drugi koncert v sklopu dogodkov Vidra NI riba.

Lusterdam so band po žilah katerega se pretaka post-rock in kitarski pop, s primesmi grungea in countryja. Zasedbo sestavljajo Hieronim Vilar (vokal, kitara) – gonilna sila banda, Mirko Medved (kitara), Jure Volgemut (bobni) in Ven Jemeršič (bas).

Po uspešnem in intenzivnem letu 2019, v katerem so predstavljali enega boljših slovenskih albumov ‘Lepo mi godrnjaš’, vam bodo Lusterdam na njihovem koncertu predstavili vse njihove največje uspešnice. Plesne korake boste lahko urili ob uveljavljenih hitičih ‘Lepo mi godrnjaš’, ‘Mesec’, ‘S kolesom sem prišel’, ‘Tam drevesa rastejo počasi’ (vse štiri popevke tedna na Valu 202), ‘Moram’, ‘Bele Miši’, ‘Sonce’ itd. Da bo noč pestra in jutranja kava polna novih zgodb, pa vam bodo muzičarji Lusterdama predstavili tudi nekaj še toplih in svežih skladb, ki jih pripravljajo za naslednji album. Pridite na top balzam za ušesa in počitek za oči!

Facebook dogodek

Več o Lusterdam najdete na:
Spletna stran: http://lusterdam.si/
Youtube: https://www.youtube.com/lusterdam
Facebook: https://www.facebook.com/lusterdamband
Instagram: https://www.instagram.com/lusterdam/


Organizator sporoča:
Vstopnine NI
PARKIRANJE: parkirišče pred bazenom ter ostala urejena parkirišča v okolici bazena (Mercator, Na Kresu, Podjetje Niko, OŠ Železniki). Dogodek bo potekal v skladu z navodili in priporočili NIJZ glede za preprečevanje širjenja okužba s covid-19. Organizator bo zagotovil minimalno varnostno razdaljo med ljudmi in upošteval higienska priporočila v skladu z navodili NIJZ. Ob trenutnih razmerah upoštevamo vsa navodila. Kljub vsem spremenljivkam smo se maksimalno potrudili, da bo obiskovalcem in nastopajočim, kar se da udobno. Prosimo za upoštevanje preventivnih ukrepov.