Love Charade predstavljajo Alegorijo pomladi

Love Charade (Foto; CMK Koper)

Love Charade so sveža groovy pop rock glasbena skupina s petimi člani, starimi od 14 do 22 let, ki uživajo v preigravanju različnih priredb in ustvarjanju avtorske glasbe. Prisluhnite njihovem prvemu singlu ‘Alegorija pomladi’, ki je bil izdan na vse platforme v oktobru in je v dobrem tednu dosegel že kar 2500 ogledov na YouTube.

“Alegorija pomladi je poskočna rock skladba, na katero lahko vsakdo zapleše ob enem pa žari našo mladost in ljubezen do ustvarjanja glasbe. Z njo želimo navdihniti poslušalce, naj ne obupajo, ko si nekaj močno želijo, saj smo z voljo in vztrajnostjo neomejeni.”

V naslednjem letu ima zasedba načrt izdati še vsaj dva nova singla in kasneje tudi EP ali celo album. “Redno sodelujemo z javnim zavodom Mladi zmaji, Veselimi Dihurčki, Scratch Music agencijo, Maticem Muncem, ki je tudi naš mentor, in raznimi študentskimi klubi. Prijavljeni smo tudi na letošnji glas mladih, kjer smo bili uspešni na avdicij in na CMK studio live natečaj v Kopru.”

Za več informacij o bendu, aktivnostih, koncertih in slikah pa najdete vse na enem mestu na povezavi: https://linktr.ee/lovecharade