Lost Division so izdali single in video za skladbo The Queen

Lost Division
Lost Division - Foto: Promo

Finski hard rockerji Lost Division so izdali prvi singel in video iz njihovega prihajajočega debitantskega albuma.

Lost Division, ki prihajajo iz kraja Oulu na Finskem bodo 28. maja 2021 pri založbi Inverse Records izdali svoj prvenec, album z naslovom “Cuts And Scars”.  Danes pa nam predstavljajo prvi singel in videospot iz novega albuma, “The Queen”.

O singlu in albumu so v skupini povedali: “The Queen je prvi singel z našega prvega albuma Cuts & Scars, ki izide spomladi. Skladba The Queen glasbeno predstavlja bolj umirjeno in melanholično plat prihajajočega albuma. Težek zvok in na trenutke žalostno vzdušje poslušalca potopi v temne vibracije.

Album “Cuts And Scars” bo v digitalni obliki na voljo za prenos na tej povezavi, v fizični obliki kot CD pa na tej povezavi.

Lost Division so nastali v kraju Oulu, Finska, leta 2015. Njihov prvi singel Wish You Were Dead je izšel leta 2018 pri založbi Inverse Records. Leta 2019 so zamenjali pevko in začeli z ustvarjanjem glasbe za svoj prvenec, ki so ga posneli v letu 2020. Album “Cuts & Scars” so posneli v Liiteri Sudios, miks albuma je izvedel Mika Lammassaari v Demolition Center Studios, mastering pa Stefan Pommerin v Illusia Productions.

Lost Division - Cuts And Scars - naslovnica
Naslovnica albuma Cuts And Scars, oblikovanje: Juho Jalagin

Cuts and Scars seznam skladb

01. In Memoriam 2.0
02. Trapped
03. Stay
04. I’d Rather Die
05. No God
06. The Queen
07. The Killer
08. Lovely Day
09. Insanity
10. Mayhem

Lost Division

Maija Väisänen – vokal
Antti Ovaska – kitara
Jaakko Korpi – kitara
Mikael Luukela – bas
Juha-Matti Sipola – bobni