Los Ventilos posneli LIVE video za skladbo ‘Hvala za ovce’

Los Ventilos- Hvala za ovce (Foto YT)

Los Ventilos po uspešnem singlu ‘Spodaj zebe’ predstavljajo nov video za udarno skladbo ‘Hvala za ovce’. Posneli so ga v živo na njihovem zadnjem koncertu letos v Ljubljani. 

Zasedba nadaljuje s podobnim zvokom in udarnostjo, ki so jo začeli z EP-jem. “V času, ko bendi komi brcajo, smo z Los Ventilos naše psihadelične Ovce skp zbrcal! V časih, kot so, vedno paše neki nove muske! Prisluhnite, uživajte, polajkite, podelite še z ostalimi!” so zapisali ob objavi.

Los Ventilos- Hvala za ovce (Foto YT)

Spomladi bi morali nastopiti na festivalu Orto Fest, toda situacija jih je prisilila v malce drugačno ustvarjanje (kratek intervju najdete TUKAJ). Od doma preko videoklicev so delali na novem materialu, razvijali svojo glasbo in načtovali kakšen koncert za jesen, ampak tudi tega jim je odnesla nesrečna koncerta sezona 2020, v kateri bi sicer praznovali 20. obletnico delovanja. Na eden izmed redkih nastopov letos, avgusta v Centru slovanskih kultur France Prešeren, so predstavili singel ‘Hvala za ovce’, za skladbo pa so posneli tudi video, pod katerega se je podpisal Matej Grginić (ABOX production).