Los Ventilos & Fed Horses – 2v1 v KluBaru

Fed Horses in Los Ventilos 21.4. v KluBar-u.
Fed Horses in Los Ventilos 21.4. v KluBar-u.

DVA super koncerta v ENEM večeru!

Kitarist Boštjan Gradišek, bobnar Miha Petrovič, kitarist Martin Lunder, basist Nace Jordan in vokalist Urban Sever. Njihova glasba je dostopna tudi brezplačno na spletu. Poteza, ki na neki način odraža njihov odnos do glasbe, torej +ustvarjaj za dušo, ne za denar’, je vsekakor občudovanja vredna.

FED HORSES so slovenska alternativna country skupina, ki se je vse od zmage leta 2014 na ŠOURock natečaju s svojim ljudskim melosom, zanimivim pristopom h country glasbi in radijsko izpiljeno zvočno podobo dodobra ustalila v slovenskih ušesih, domačih prizoriščih in kvalitetnih radijskih postajah. V zadnjih letih so se posvečali predvsem epizodnim, a dovršenim izdajam singlov, trenutno pa se predstavljajo s svojim sveže izdanim prvencem, EP-jem ‘Sinner’, s katerim so žanrsko in konceptualno zaokrožili svoje delovanje.

LOS VENTILOS
Začetki ljubljanskih rockerjev segajo v prelom tisočletja, ko so nam postregli s svojo najbrž največjo “himno” Ne gledam nazaj. Sledila so leta ustvarjanja in koncertiranja, z vmesnimi časi, ki slišijo na ime Lojze, Vanilija in Stik.

Fantje so lani izdali svoj četrti studijski album ‘#aveš‘, ki je obeležil 15. obletnico ustvarjanja ter ga opremili s singli ‘Čas’, ‘Pod črto’, ‘Kako naj dokažem’ ter ‘Svet na rami’. Album so začinili tudi s predelavo nekaterih starejših pesmi ter za mikrofon povabili Tomija iz Siddharte, Tokca iz Dan D ter Grego Skočirja iz Big Foot Mame.

V drugi polovici 2017 so že pričeli s pisanjem novega materiala in se v začetku 2018 takoj zapodili v studijo, kjer že ustvarjajo naslednji album. Kmalu bodo na radijskih valovih predstavili prvi singl, ki ga bo pospremil tudi videospot.

Kdaj? 21. april od 21:00 do 3:00
Kje? KluBar, Slovenski trg 7, 4000 Kranj
Vstopnice? 5€ | od 51 do 200 je 6€ | od 201. naprej in na koncertu pa 7€.