Lombardo z novim videom ‘Pokrita z zvezdami’

Skupina Lombardo (FOTO: Boštjan Tacol)
Skupina Lombardo (FOTO: Boštjan Tacol)

Nejc Lombardo se je že leta 2008 zavihtel na sam vrh slovenskih glasbenih lestvic s skladbo ‘Zavrtela sva svet‘, vendar mu je bilo kot solistu dolgčas. Zato je okoli sebe zbral najboljše prijatelje, glasbenike, ki so delovali v priznanih glasbenih zasedbah (Flirt, Flirrt, RattleSnake, 3Čelos…).

 

 

 

Aprila prihodnje leto bodo izdali album

Lombardo je ekipa priznanih slovenskih glasbenikov, ki se je za nastajajoči album še povečala, saj pri projektu sodelujejo najbolj iskani in cenjeni, vrhunski ustvarjalci. Producent Dejan Radičević, ki vodi ustvarjalni, snemalni proces in produkcijo, pri snemanju pa kreativno in izvedbeno, poleg članov banda, sodelujejo tudi Tomaž Okroglič Rous (Siddharta), Neisha in Jure Matoz.

Pokrita z zvezdami‘, ki je konstanta in svežina, napoveduje album, ki bo izšel aprila prihodnje leto. Prepoznavni vokal Nejca Lombarda v družbi slovenskih glasbenikov, Davida Stritarja (kitara), Boruta Veluščka (bas), Petra Vdovča (klaviature), Tonija Habule (bobni) in Saša Kroneggerja (tolkala) bo z novim singlom zagotovo spet vzbudil pozornost, saj podaja tako bendovski kot aktualni radijski zvok in produkcijo.