Ljubljana bo prvič izrekla dobrodošlico skupini Scorpions

Skupina Scorpions
Skupina Scorpions

Obeta se spektakularni koncert, s katerim so Scorpions zaprli sapo številnim obiskovalcem, ki so jih v okviru turneje ‘Crazy World‘ že imeli priložnost slišati.

 

Dvorana Stožice bo prvič gostila nemške hard rockerje Scorpions

Skupino Scorpions je ustanovil kitarist Rudolf Schenker,
Skupino Scorpions je ustanovil kitarist Rudolf Schenker,

Dvorana Stožice se bo v torek, 5. decembra 2017 s ponosom pridružila koncertnim prizoriščem, ki so ta nemški bend, ki neutrudno koncertira že vse od sedemdesetih let, gostila pod svojo streho.

Catwalk oder posebne oblike bo gledalcem omogočil, da bodo koncert in njegove akterje lahko videli povsem od blizu, poleg tega SCORPIONS obljubljajo razkošno odrsko produkcijo z dvema velikima video zaslonoma in bogat lučni park.

Tudi ljubljansko publiko torej čaka glasbeno in vizualno mogočen rock spektakel, s katerim so SCORPIONS že zaprli sapo številnim poslušalcem in oboževalcem, ki so jih v okviru svetovne turneje Crazy World že imeli priložnost videti v živo.

 

Za ogrevanje bodo poskrbele Divlje jagode

5. decenbra se obeta vrhunski koncert v Stožicah!
5. decenbra se obeta vrhunski koncert v Stožicah!

Še preden pa se prepustimo težko pričakovanemu koncertu, na katerem bodo kot predskupina nastopili pionirji heavy metala v nekdanji Jugoslaviji DIVLJE JAGODE, smo za vse obiskovalce pripravili pregled pomembnih informacij. Obiskovalce prosimo, da na prireditev prispejo pravočasno, se seznanijo s posebno prometno ureditvijo ter vnaprej poiščejo najboljše možnosti za prevoz oziroma parkiranje.

Tiste, ki bi si koncert radi ogledali, vstopnic pa še nimajo, obveščamo, da so te še na voljo na www.eventim.si in na vseh ostalih Eventim prodajnih mestih.

Na dan koncerta bo blagajna v Stožicah odprta od 18. ure.

Obiskovalce koncerta prosimo, da na prireditev prispejo pravočasno: NAJKASNEJE DO 19. URE.

 

V dvorano je prepovedan vnos:

  • profesionalne fotografske in video/audio snemalne opreme
  • orožja
  • verig
  • laserskih lučk
  • obrambnih sprejev
  • večjih nahrbtnikov- dovoljena velikost je do A4
  • napisanih transparentov
  • pločevink in steklenic/plastenk
  • dežnikov

Obiskovalce vabimo, da izkoristijo brezplačen prevoz in se na prizorišče PRIPELJEJO Z MESTNIM POTNIŠKIM PROMETOM LPP.

Vstopnica za koncert SCORPIONS omogoča brezplačen prevoz z javnim potniškim prometom LPP 3 ure pred in 3 ure po zaključku prireditve.

V času prireditve pozivamo obiskovalce, da parkirajo svoja vozila na za to namenjenih površinah ali pa se do prizorišča pripeljejo z javnim potniškim prometom.

PARKIRANJE:
Za obiskovalce bo parkiranje možno na naslednjih parkiriščih:Parkirna hiša ŠRC Stožice (na parkirnih mestih v lasti MOL), Kranjčeva, Žale, Nove Žale, Ekonomska fakulteta, FDV in parkirnih hišah WTC in  Modri kvadrat.