LET 3 so objavili uradni video za skladbo ‘Mama ŠČ!’

Skupina Let 3 (FOTO: Franko Kelam)
Skupina Let 3 (FOTO: Franko Kelam)

Hrvaški evrovizijski predstavniki so včeraj objavili uradni videospot, ki ga je režiral Radislav Jovanov Gonzo, čez noč je videospot pri naših južnih sosedih pristal na drugem mestu najbolj trending glasbenih vsebin na platformi YouTube.

Na kratko o videu ‘Mama ŠČ!’

Režiser Radislav Jovanov Gonzo, priznani hrvaški režiser, ki je s skupino že večkrat sodeloval, je izjavil: ‘Z videospotom smo pokazali, kako zelo pomembno je, da na naš, njihov, Let 3 način, podajamo antivojna sporočila. Ljudje po Evropi in tisti na BBCju ne vedo, da so Let 3 zelo prepričljiv koncertni bend, da imajo za sabo več odmevnih performansov ter sodelovanj z različnimi gledališči, ter da niso nastali zaradi Eurosonga … Hvala Stanleyu Kubricku!’

Videospot so posneli v Zagrebu, poleg skupine Let 3 pa se na video setu pojavijo še Jovanka Broz Titutka ter njene plesalke.

Videospot je jagoda na vrhu velike torte , ki se imenuje Mama ŠČ!, po vsej verjetnosti bo občinstvo zelo uživalo ob gledanju tega izdelka. Režiser Gonzo je naš dolgoletni sodelavec, soborec, velikan hrvaške srbske videospot produkcije, ki je sicer avtor večine naših videospotov. Tudi tokrat nam je ustvaril res vrhunski izdelek. – Zoran Prodanović Prlja

Po prepričljivi zmagi na Dori, so Let 3 in ‘Mama ŠČ!’ pri naših južnih sosedih prepričljivo postali najbolj iskana vsebina na platformi YouTube, prevzeli so radijski eter, kjer so že 4 tedne zasidrani kot najbolje predvajana skladba.