Let 3 in ‘Mama ŠČ’

Let 3 (FOTO: Franko Kelam)
Let 3 (FOTO: Franko Kelam)

Let 3, Rečani, ki radi provocirajo, so postali eni od favoritov na letošnji Dori, hrvaškem tekmovanju za pesem Evrovizije. V minulih dneh so se prepustili rokam izkušenega režiserja Radislava Jovanova Gonza ter posneli videospot za aktualno pesem, ‘Mama ŠČ‘, končni izdelek pa bo ugledal luč sveta v kratkem.

Se bodo Let 3 uvrstili na Evrovizijo?

V videospotu bomo občudovali odlično kostumografijo ter zelo premišljeno sceno, ki še dodatno dopolnjuje celoten avdiovizualni izdelek. Če strnemo na kratko: mladeniči v najboljših, zrelih letih so na snemanju videospota pokazali veliko navdušenja, atmosfera pa je bila ves čas prežeta s kemijo.

‘Mama ŠČ’ je božja pesem, naš nastop bo zagotovo zabeležen v zgodovinskih spisih ter učbenikih. Komaj ga čakamo. ŠČ je najstarejše poznano sveto pismo, skladba je nastala pred več kot 5000 leti, še pred sumerskimi časi, v orbito ga bo lansirala NASA.HR z namenom, da si ogledamo nastop ter se tako rešimo prihajajočega armagedona. – LET3

Čeprav so status favorita v javnosti že začeli spraševati z raznoraznimi teorijami zarote, LET 3 najavljajo ekskluzivni, spektakularni in predvsem nepozabni nastop na Dori. Seveda, z dobršno mero odkrite golote. Let 3 bodo nastop na Dori izvedli 11. februarja, prireditev bo prenašala Hrvaška nacionalna televizija, to bo za njih le generalka, saj bodo 18. februarja nastopili v Domu Sportova v Zagrebu, v okviru tradicionalnega festivala #8 AntiValentinovo.

‘Na Dori bomo pokazali samo del tistega, kar bomo razkrili kasneje, na našem koncertu v okviru festivala AntiValentinovo.’ Reškim rokerjem se bodo na odru pridružili še Porto Morto, Marčelo, Mašinko ter Chasing Nord.