Laura Pausini vabi na koncert v Ljubljano

Pausini

Italijanska glasbena diva, katere diskografija na digitalnih platformah je pravkar dosegla 5 milijard prenosov, vabi občinstvo na koncert, ki bo 20. decembra v Areni Stožice

Diskografija Laure Pausini, ki vključuje 14 studijskih albumov, posnetke v živo, priredbe drugih izvajalcev in številna glasbena sodelovanja z vodilnimi izvajalci svetovne glasbene scene, je nedavno dosegla 5 milijard prenosov na digitalnih platformah.

Njena deseta svetovna turneja, LAURA PAUSINI WORLD TOUR 2023/2024, je dosegla velik uspeh. Njene razprodane nastope v najprestižnejših dvoranah v Evropi, Južni Ameriki in Združenih državah Amerike si je ogledalo že več kot 450.000 obiskovalcev. V zimskem delu svetovne turneje bo obiskala tudi Slovenijo, kjer bo v Areni Stožice 20. decembra izvedla svoj prvi koncert.

Največkrat nagrajena italijanska glasbenica, dobitnica 2 grammyjev, 4 latinskoameriških grammyjev, dobitnica zlatega globusa in nagrade Latin Recording Academy Person of the Year za leto 2023 ter nominiranka za oskarja, je še zmeraj na samem vrhu lestvice na Spotifyju kot najbolj poslušana italijanska izvajalka na svetu z več kot 8 milijoni poslušalcev mesečno. Poleg tega s številom obiskovalcev svojih koncertov še naprej ruši rekorde, s čimer potrjuje status najuspešnejše italijanske umetnice na svetu.

“Neverjetno dober občutek je delati z zvezdo, kot je Laura Pausini, in celotno njeno ekipo. Počaščeni smo in srečni, da smo uspeli doseči to sodelovanje in organizirati njen prvi koncert na teh prostorih. Prepričan sem, da bo občinstvo uživalo na koncertu v Ljubljani in nestrpno pričakujem december,” je dejal Alen Ključe, direktor Star produkcije, ki je organizator koncerta.

Vstopnice lahko kupite na spletnem portalu Eventim.si in na vseh pooblaščenih prodajnih mestih podjetja Eventim.