LAIBACH s posebnim gostom na Škofjeloškem gradu!

Laibach
Laibach

It’s the final countdown! Spektakularni zaključni koncert 10. edicije festivala ‘In memoriam prof. Peter Hafner‘ je že skoraj tu! Kultna skupina Laibach bo zatresla zidove Škofjeloškega gradu s predstavitvijo novega albuma ‘Also Sprach Zarathustra‘ ter nedvomno tudi kakšnim dobro poznanim hitom. Za to edinstveno priložnost se bo Laibach na odru pridružil tudi posebni gost PETER MLAKAR alias ‘Peter Paradoks‘!

Koncert bo pravo vizualno doživetje

24. junija se obeta edinstven koncert.
24. junija se obeta edinstven koncert.

Koncertna predstavitev novega albuma ‘Also sprach Zarathustra’, originalno zasnovanega kot glasbena oprema istoimenski predstavi, je že po svoji definiciji pravo vizualno doživetje. Mojstrstvu, s katerim Laibach prepletajo svoj surov industrijski zvok in militaristično podobo ter ju oblikujejo v umetniški izraz, ki nekompromisno obračunava s svetovnimi ideološkimi sistemi, se v novem albumu pridružijo še teatralne vizualije. Album tako tudi v samostojni koncertni izvedbi deluje celovito ter njihovemu repertoarju doda svežino in ostrino.

Ob premierni predstavitvi plošče je zasedba razprodala kar dva zaporedna koncerta v Kinu Šiška, sicer pa album dobiva odlične kritike po celem svetu – nekateri najbolj cenjeni tuji mediji so zapisali, da gre celo za enega Laibachovih vrhuncev. Tako ne dvomimo, da bomo tudi tokrat priča nepozabnemu doživetju.

KDO: Laibach
KDAJ: nedelja, 24. junij 2018 ob 21. uri
KJE: Škofjeloški grad, Škofje Loka, Slovenija
Vstopnice lahko kupite TUKAJ.