Konec maja bo v Umagu potekal Sea Star

Letos bo festival potekal med 24. in 27. majem 2018.
Letos bo festival potekal med 24. in 27. majem 2018.

Pravijo, da če ne morete na Exit, pridite na Sea Star.

 

O festivalu Sea Star

Festival Sea Star, ki je letošnji kar dvakratni nominiranec za evropske festivalske nagrade in prejemnik nagrade ambasador za najboljši novi festival, se bo v Umagu zgodil med 24. in 27. majem. Ljubitelji festivalov si lahko obetajo osrednji program 25. in 26. maja, prvi in zadnji dan pa bosta rezervirana za ogrevanje in after party.

Cena vstopnice je samo 28 EUR in je kar 70% cenejša od tistih, ki bodo v prodaji v času festivala.

Sea Star nadaljuje tradicijo festivala Exit, zato tako domači kot regionalni publiki omogoča najugodnejše cene, prav tako pa so te nižje kot cene podobnih festivalov v okoliških državah. Zavedajo se želja poslušalcev in vedo, da smo vsi zahajali v iste klube in poslušali podobno glasbo, zato je regija na prvem mestu.

Festival Sea Star je občinstvo navdušil že v prvem letu in pritegnil številne glasbene izvajalce. Vsi so po festivalu govorili v superlativih, bili navdušeni nad lepotami Istre kot tudi nad domačini v Umagu. O festivalu so pisali številni svetovni mediji, med drugim tudi DJ Mag, Billboard, IQ Magazine, Mix Mag in drugi. V času festivala je Stella Maris obiskalo več kot 50.000 obiskovalcev, ki so uživali v nastopih izvajalcev kot so The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Pendulum, DJ Spiller, Dubioza Kolektiv, Matter in številni drugi.