Imset z novo skladbo ‘Jadrava’

Skupina Imset skupaj s producentom Matejem Pečaverjem.
Skupina Imset skupaj s producentom Matejem Pečaverjem.

Imset so rockerji. No ja, moderni rockerji. Taki, ki si upajo z eno nogo prestopiti mejo in se spogledovati z elektroniko, dubstepom in še kakšnim od teh žanrov. Če vas zanima, kako zveni njihov novi singl ‘Jadrava‘, ki napoveduje tudi izid albuma. potem mu le pogumno prisluhnite.

 

O skladbi ‘Jadrava’

Na vprašanje, zakaj so za začetek novega poglavja v zgodbi Imset izbrali ravno skladbo ‘Jadrava’, so odgovorili: ‘Singl ‘Jadrava’ je eden izmed najnovejših zadev na albumu z malce novejšo Imset oblekico, bliža se poletje in prav je, da bomo vanj zajadrali prav s tem singlom.’

Singl govori o ljubezni, vendar zatrjujejo, da gre za malce drugačno ljubezen, podrobnosti pa ne izdajajo in ‘ostajajo skrivnostni.’ Zgodba iz skladbe je dobila dodatno dimenzijo v videospotu, ki so ga pred časom posneli na otoku Krku in si ga lahko ogledate s klikom na spodnjo sliko.

Album so posneli v Studiu RSL Production s producentom Matejem Pečaverjem v sodelovanju z godalnim orkestrom KD Stična. Izid albuma bodo nagradili z večjimi koncerti, med drugim si bodo oder delili tudi z legendarnimi Dire Straits v Opatiji, Bijelo Dugme v Kopru, skratka, toplejši meseci obetajo, da bo slovensko glasbeno sceno prevetrila čisto nova glasbena fronta, ki se imenuje Imset.