Koncert Toma Odella prestavljen v Cvetličarno!

Tom Odell (FOTO: Tom Odell)
Tom Odell (FOTO: Tom Odell)

Organizator obvešča, da je koncert Toma Odella, ki bo v  soboto, 09. februarja 2019  prestavljen iz Hale Tivoli v Cvetličarno. Vstopnice veljajo za novo lokacijo.

Sprememba lokacije zaradi bolj intimnega koncerta

Koncert je iz Hale Tivoli prestavljen v Cvetličarno!
Koncert je iz Hale Tivoli prestavljen v Cvetličarno!

Zaradi odločitve managementa in želje izvajalca po bolj intimnem vzdušju vas vabimo na novo lokacijo, v ljubljansko Cvetličarno, kjer boste lahko priče edinstveni koncertni izkušnji.

Tom Odell je z nagradami ovenčani kantavtor, ki namesto kitare začara z zvoki klavirja. Prodal je že okoli dva milijona plošč, s čimer se je več kot dokazal. Zagotovo poznate njegov megahit ‘Another Love, med drugim je naredil tudi priredbo pesmi ‘Real Love’ slavnih Beatlov, sicer pa ste najbrž že slišali njegove pesmi ‘Grow Old With Me’, ‘Heal’ ali ‘Can’t Pretend’.

Za svoje pesmi pravi, da govorijo o nezmožnosti vzdrževanja odnosa z nekom več kot šest mesecev. “Ko sem iskren, pišem veliko boljše pesmi in pišem o stvareh, ki se mi zgodijo. Morda pa je malo čudno, ko prijatelji ali dekleta dojamejo, da je pesem o njih. Ampak to je čudovito, s čim vse se lahko izmažeš,” je prepričan perspektivni 27-letni glasbenik.

Kot mladenič je poslušal Eltona Johna, med vplive pa med drugim šteje Davida Bowieja, Jeffa Buckleyja, Boba Dylana, Leonarda Cohena, Toma Waitsa in Brucea Springsteena. Njegov prvenec Long Way Down (2013) je dosegel prvo mesto britanske lestvice albumov, ki mu je sledil album Wrong Crowd (2016). 26. oktobra lani pa je izšel njegov tretji album ‘Jubilee Road’.

Angleški kantavtor Tom Speight bo ogreval občinstvo pred koncertom Tom Odella.

Tom Speight je pevec in kantavtor pesmi iz britanske prestolnice, Londona. Igra mešanico folka, sodobnega popa in je svoje intimne zgodbe najprej predstavil na EP izdaji Falling sredi leta 2016. Še en EP, Love, je sledil konec istega leta, prav to leto pa je tudi napisal tri pesmi skupaj z indie folk-rockerji Turin Brakes, ki so jih izdali na svojem sedmem albumu Lost Property.