Koncert rock skupine D KOKKs

D KOKKs - Orto bar / Orto fest 2016 - 27.4.2016 / FOTO: Dominika Torkar

Družinski rock band D KOKKs je eden najbolj produktivnih in energičnih skupin pri nas. S svojo avtorsko glasbo, udarnimi besedili in karizmatičnimi nastopi nas zagotovo ne pustijo ravnodušne.

Njihova glasbena pestrost nas popelje vse od baladno – ritmičnih pa do trših ritmov; tuja jim nista niti punk in metal, čeprav kot poudarjajo sami – ostajajo zvesti rock glasbi. Od rojstva banda D KOKKs, v obdobju dveh let (2014 – 2016), so ustvarili 30 avtorskih skladb, ki so jih več kot uspešno predstavljali po slovenskih klubskih odrih, festivalih in lastnih koncertnih prireditvah.

D KOKKs sestavlja miks generacij (od 24 pa do 61 let), ki jih povezujejo družinske – prijateljske vezi, strast do ustvarjanja glasbe in nastopanja – a jih hkrati razlikujejo prav te generacijske razlike – kar dela band še bolj poseben. Frontman in pisec besedil Anže Gallus Petelin, na kitarah Janko Šali in Nace Nagode, po bobnih udarja Milan Petelin in Gregor Kralj na basu. Vsak s svojo zgodbo, vsak s svojo energijo in karizmo pripomore, da so se v tako kratkem času postavili ob bok velikim slovenskim rock skupinam.

11.5.2019 v KVŠ Zakon nam bodo fantje predstavili svojo avtorsko glasbo v ritmih katere se bomo pozibavali in pozabavali.

Pred kratkim je skupina tudi izdala nov singel z naslovom “Človek”, ki jo lahko poslušate na spodnji povezavi!

Člani skupine
Anže Gallus Petelin – Vokal
Milan Petelin – Bobni
Mr. G – Bas
Janko Šali – Kitara
Nace Nagode – Kitara

Damage 3 € , člani KVŠ 2 €