Koala Voice & MRFY decembra v kranjskem KluBaru!

Označite si na koledarju! 15. decembra v Kranj prideta dva izjemna indie rock benda! Koala Voice & MRFY bodo poskrbeli za noro rokerski večer. Dva okusna koncerta v enem večeru!

KOALA VOICE

Koala Voice so pred štirimi leti izdali prvi album Kangaroo’s a Neighbour in se takoj zelo aktivno vključili v slovenski glasbeni prostor. Z mešanico rocka, popa, disca, punka in dobro odrsko prezenco so pričeli pohod po domačih in tujih odrih: od Kisovca, Ljubljane, Črnomlja, Moskve in Liverpoola, do Talina, Varšave in Groningena. Nastopili so tudi pred Pixies v ljubljanskih Križankah in festivalih, kot so Pohoda, Exit, InMusic. Lani so izdali drugi album Wolkenfabrik, ki po mnenju Mance, Tilna, Domna in Mihe nastavlja ogledalo korakom.

MRFY

Slovenski javnosti se je skupina MRFY pokazala s svojim odlično sprejetim prvim singlom, ki so ga izdali na božični dan leta 2016. V letu 2017 so imeli kar dve najbolj predvjane pesmi na Valu 202 – »Domače Top 5«, in sicer Klic 76 in Always. Torej leto 2017 je bilo za njih prelomno, saj so dobro sprejete pesmi tako med poslušalci, kot med kritiki, začeli predstavljati na vedno večjih ter pomembnejših odrih. Dne 21. septembra 2018 je izšel 1. album »Story«, ki je požel same pozitivne kritike.

MRFY-ji “raztrgali” Kino Šiška in vstopili v ligo slovenskih glasbenih velikanov

Vrata odprejo ob 21h, TOČNO ob 22h nastopi skupina MRFY in nastopa do 23:15, TOČNO ob 23:30 začnejo KOALA VOICE in nastopajo do 0:45. Torej bodite točni…

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 7€ | od 51 do 200 je 8€ | od 201. naprej in na koncertu pa 10€.
Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji.

Prodajno mesto: lokal KluBar.