V Kinu Šiška sta nastopila groovy funk duet Knower

Knower (Foto: Kaja Brezočnik/Kino Šiška)

Na povabilo Musicology Barcaffe Sessions sta v Ljubljani prvič nastopila Knower, ob podpori klaviaturistov Dennisa Hamma, Raia Thistlethwayteja in Jacoba Manna, basista Sama Wilkesa, saksofonista Sama Gendela ter kitarista Thoma Gilla.

Duet Knower sestavljata bobnar in producent Louis Cole ter pevka Genevieve Artadi, ki sta s svojimi “naredi sam” videi v zadnjih osmih letih postala vroča spletna senzacija. Video sešn, ki sta ga posnela kar doma, je zgolj v enem tednu dosegel 3,5 milijona ogledov. V Ljubljani sta se ustavila na povabilo Musicology Barcaffe Sessions, kjer sta predstavila svoj četrti album Life, s katerim prevzemata svetovno funk glasbeno sceno.

Odkar sta leta 2010 začela svojo glasbeno pot, nenehno navdušujeta z groovy funkom, kul akordi, globokimi melodijami in funky vokali, vse premišljeno zmešano v navdušujočo, včasih že skorajda vesoljsko kombinacijo. Če ne verjamete nam, poslušajte modre besede legendarnega Quincyja Jonesa“Knower vas bodo vrgli na kolena in vas prisilili, da jih prosite za še!”

Organizacija: Musicology Sessions Slovenija.

Foto: Kaja Brezočnik/Kino Šiška
Foto: Kaja Brezočnik/Kino Šiška
Foto: Kaja Brezočnik/Kino Šiška