KISS za prihodnje leto načrtujejo biografski film

Skupina KISS
Skupina KISS

Priljubljena zasedba KISS ima v načrtu, da prav kmalu posname biografski film in to še preden, se bodo prihodnje leto upokojili od glasbneih odrov.

 

Film bo predvidoma izšel julija prihodnje leto

Več kot očitno je, da so zadnje čase biografski filmi glasbenikov ali glasbenih skupin zelo priljubljeni in dobičkonosni. V zadnjem času smo si lahko ogledali biografske filme zasedb Queen ter Mötley Crüe ter glasbenika Eltona Johna. Manager zasedbe KISS Doc McGhee pa je dejal, da se bodo tudi fantje lotili precej podobne zadeve.

V intervjuju za Rock Talk With Mitch Lafon je McGhee dejal: ‘Upam, da bomo že prihodnji teden imeli produkcijo, ki bo stala za nami in bomo dokončali s pisanjem scenarija. Upamo, da bo film končan do julija prihodnje leto.’

McGhee je še razkril, da je v projekt vključen tudi producent Mark Canton, ki je svoj delež prispeval pri filmu 300. Če bo šlo vse po zadanih načrtih pa bo biografski film skupine KISS, ki za enkrat še nima naslova izšel julija prihodnje leto. Istega meseca pa zasedba KISS napoveduje tudi svoj zadnji in poslovilni koncert v New York Cityju.