KiNG FOO z novim videom ‘Myself in the Music’

Skupina KiNG FOO
Skupina KiNG FOO

Okrepljeni z novim videospotom za skladbo ‘Myself in the Music’ neutrudni KiNG FOO-jevci napovedujejo najbolj pestro poletje v zgodovini skupine.

 

O skladbi ‘Myself in the Music’

Skladbo ‘Myself in the Music’ ​je skladatelj in bobnar skupine KiNG FOO Rok Golob prvotno napisal za turnejo ameriške funk-gospel zasedbe Soul Activation. ‘Skladba je bila zaradi surove soul energije takoj všeč KiNG FOO-jem in odločili smo se, da naredimo svojo verzijo.’

Izjemna pevka Aleksandra Josič je pesem začutila prvinsko, kot svojega​ in ga odpela s fenomenalno energijo.

‘Videospot je preprost, 90s, VHS, MTVjevski … nismo hoteli komplicirati z zgodbami. Hočemo, da ljudje poslušajo pesem,’ je povedal basist in režiser Matej Sušnik, ki nam je zaupal, da je to njegova najljubša pesem iz aktualnega albuma ‘GalaXie‘.
‘Koncertni urnik je tako napolnjen, da smo morali dopuste uskladiti že v začetku leta,’ v smehu priznavajo dekle in fantje, ki se kmalu že četrtič v dveh letih odpravljajo v SrbijoSkupina pridobiva vse večjo veljavo tudi onkraj naših meja,vse več je koncertov v tujini.

Nastopili bodo tudi na spektaklu Simfonična Ekstaza 2, ki bo 30. junija na Kongresnem trgu. Tam bo Simfonični orkester zagrebške filharmonije, Perpetuum Jazzile in mnogi drugi solisti.
‘KiNG FOO do Tokya’
 je njihov interni moto in s takim tempom bi znali kaj kmalu do tja tudi priti.