KiNG FOO z novim videom ‘KokaKokice’

Skupina KiNG FOO
Skupina KiNG FOO

KiNG FOO se iz Kitajske vračajo z novim videospotom za najbolj hudomušni komad ‘KokaKokice‘ z njihovega prvenca ‘Galaxie‘.

O pesmi ‘KokaKokice’

‘Ni se nam zdelo pravično, da Aleksandra poje v slovenščini, mi pa nič v njenem maternem, srbskem jeziku” so bili sklepčni fantje v bandu, zato smo skupaj napisali ‘KokaKokice’!’

Pesem precej odstopa od sicer žanrsko zelo pestrega albuma in se odkrito spogleduje s punk ritmi. Na koncertih so jo poslušalci že zelo dobro sprejeli in ne zgodi se redko, da si jo občinstvo zaželi slišati še enkrat.

‘Besedilo govori preprosto o tem, da hočemo kokakolo in kokice’, zanimivo pa je, da tega naenkrat še nikoli nismo dobili’ so nam v smehu zaupali FOOjevci. Najbližje smo bili na koncertu v Srbiji, ko so nam poleg kokic prinesli še dunjevačo v plastenki od Coca Cole.

Za prav poseben videospot je tokrat poskrbel Rokov sin Tai, ki je sestavil pravo malo stop motion sago iz Lego kock. Za končno vizualizacijo je bilo potrebno res ogromno vztrajnosti in potrpljenja.

Sicer pa je pred KiNG FOO-ji koncertno obdobje. Že 31.maja jih boste lahko poslušali v Centru Slovanskih kultur France Prešeren, kjer bodo predstavili dokumentarni film s kitajskega popotovanja in nastopili z gosti: Tomi MMaja KeucMurat & Jose in ostalimi.