Judas Priest z novim videom ‘No Surrender’

Angleški heavy metal velikani Judas Priest, ki se bodo 26. julija ustavili tudi v Sloveniji na festivalu MetalDays, so te dni izdali nov video za skladbo ‘No Surrender‘, ki je tudi na njihovem aktualnem albumu ‘Firepower‘, ki so ga izdali letos marca.

Judas Priest so ustanovili fundacijo

Video je nastal v studiu, v njem pa nastopi tudi že ‘prisilno upokojeni’ kitarist Glenn Tipton, ki je zaradi zahrbtne bolezni bil primoran zapustiti skupino, a se kljub temu občasno za kakšno skladbo še pridruži fantom na odru.

Za Loudwire so Judas Priest povedali: No Surrender‘ vsebuje pravi metalski bojevniški duh po vsem svetu in metalcev združenih v en glas, ki se najdejo v tej skladbi. Ko iskreno verjameš vase in živiš življenje kot si želiš, brez predaje, potem te nič ne ustavi pri tem, da živiš svoje sanje.’

Judas Priest pa so prejšnji mesec med drugim ustanovili tudi fundacijo (Glenn Tipton Parkinson’s Foundation). Zbrani denar bodo namenili za raziskave v zvezi s Parkinsonovo boleznijo. Denar zbirajo tako, da prodajajo kratke majice s sloganom ‘No Surrender’. Majico lahko kupite na koncertu skupine Judas Priest ali TUKAJ.

Nikar pa ne zamudite njihovega nastopa na letošnjem festivalu MetalDays.

Vir: TeamRock