Jon Bon Jovi zaradi Covid-a izpustil dogodek za oboževalce

Jon Bon Jovi zaradi Covid-a izpustil dogodek za oboževalce
Jon Bon Jovi - foto: Rich Polk, Getty Images

COVID še naprej povzroča pravo opustošenje na področju organizacije koncertov. To soboto je namreč tudi Jon Bon Jovi izpustiti nastop v Miami Beachu, potem ko je test na COVID pokazal, da je pozitiven.

Po poročanju Variety naj bi se pevec pojavil na Loews South Beach na koncertu, ki naj bi bil kot en dogodek, namenjen oboževalcem. Množica je že začela prihajati na dogodek, ko so bili obveščeni, da Jon Bon Jovi ne bo mogel nastopiti. Za omenjeni dogodek bi pevca spremljala skupina Kings of Suburbia, vendar zaradi previdnosti nato niso nastopili niti oni.

Po poročanju TMZ so vsi člani skupine Kings of Suburbia in Jon Bon Jovi pred nastopom opravili hitri test na COVID, pri čemer je bil pevec edini, ki je bil pozitiven. Na dogodku, ki so ga poimenovali “Runaway With JBJ“, se je pričakovalo, da bo glasbenik sodeloval v akustičnem nastopu pripovedovalca, z vprašanji in odgovori oboževalcev in fotografiranju z glasbenikom ter kostumski zabavi za noč čarovnic.

Pevčev predstavnik je kasneje potrdil pozitiven test in povedal: “Jon je popolnoma cepljen in se počuti dobro.”

Rock in metal glasbeniki, ki so bili letos pozitivni na COVID-19, so Bruce Dickinson (Iron Maiden), Chad Gray (Mudvayne), Sean Killian (Vio-Lence), Sebastian Bach (nekdanji Skid Row), Gene Simmons in Paul Stanley (KISS), Jonathan Davis, Munky in Ray Luzier (Korn) ter člani Tesle in Lynyrd Skynyrd. Po hospitalizaciji zaradi COVID pa je umrl pevec Eric Wagner.