Bad Wolves z novim videom in albumom

Skupina Bad Wolves
Skupina Bad Wolves

Ameriška heavy metal zasedba Bad Wolves je izdala nov video za skladbo ‘If Tomorrow Never Comes‘. Omenjena pesem je tudi na njihovem aktualnem, že tretjem studijskem albumu ‘Dear Monsters‘, ki je izšel 29. oktobra letos.

Na kratko o skladbi ‘If Tomorrow Never Comes’

Hkrati pa je to za skupino Bad Wolves prvi album, ki so ga izdali skupaj z novim pevcem Danielom ‘DL’ Laskiewiczom. Plošček so pred tem napovedali že prejšnji mesec s prvim singlom ‘Lifeline‘. Zaradi močnega vokala in dobrega petja pa si je frontman DL prislužil odlične kritike.

Laskiewicz si je v zadnjih 15 in več letih ustvaril impresivno kariero, predvsem kot ustanovni član in glavni kitarist metalcore skupine The Acacia Strain, katere član je bil od leta 2001 do 2013. Nadarjen tekstopisec in producent, je sodeloval tudi pri projektih z All That Remains, Legion, All That Remains in z Bad Wolves na njihovem studijskem albumu ‘N.A.T.I.O.N‘ iz leta 2019, kjer se je začel ustvarjalni odnos s skupino.

Skladba ‘If Tomorrow Never Comes‘ je refleksivna izjava o tem, ali mora nekdo narediti spremembo v svojem življenju ali ne, ob tem pa prikazuje pretresljivo besedilo skupine. Druge skladbe, ki se ponašajo z ustvarjalnim in umetniškim pisanjem pesmi ter glasbenimi višinami skupine v svojem trenutnem poglavju, vključujejo ‘Springfield Summer‘, ki raziskuje potrebo po prehodu iz enega dela vašega življenja v drugega in se spopada z negotovostjo, ki prinaša, in ‘In The Middle‘, osebno glasbeno delo o materi in očetu kitarista skupine Doca Coyla. Oba Coylova starša sta umrla v preteklem letu, pesem pa govori o želji po še enem trenutku, ki ga ne morete imeti, in izražanju neskončne ljubezni, ki ne bo nikoli pozabljena.

Seznam skladb na albumu ‘Dear Monsters’:
01. Sacred Kiss
02. Never Be The Same
03. Lifeline
04. Wildfire
05. Comatose
06. Gone
07. On The Case
08. If Tomorrow Never Comes
09. Springfield Summer
10. House Of Cards
11. Classica
12. In The Middle