Joker Out predstavljajo novi singel Gola

Joker Out (FOTO: Lana Špiler)

Joker Out so se na sceno postavili leta 2016, ko so postali vzorčen primer dobrega srednješolskega benda. Takega, ki je mnoge spomnil na zgodnja leta Big Foot Mame in Siddharte. Kalili so se na Vičstoku, natečaju Bitka bendov, leta 2017 pa so postali tudi zmagovalci Špil lige. Z lahkoto so napolnili dvorano Komuna v Kinu Šiška, fenice so dvigale transparente in prepevale besedilo njihovega takrat prvega singla Kot srce, ki kri poganja.

Odrsko kilometrino zadnja tri leta nabirajo z rednim koncertiranjem po celi Sloveniji, med drugim tudi v ljubljanskih Stožicah in pred polnim Kongresnim trgom, prav tako pa uživajo naklonjenost številnih slovenskih glasbenikov.

Z novim singlom Gola zasedba Joker Out resno napoveduje prvenec, ki prihaja že prihodnje leto. Po singlih Kot srce, ki kri poganja (2016) in Omamljeno telo (2017) pa opozarjajo na veliko bolj odrasle Jokerje.

Gola je za nas pomemben začetek in rezultat zadnjih treh let, ko smo se ogromno naučili. Ustvarili smo zvok, na katerega smo ponosni in to smo pripravljeni delit s trenutnimi in bodočimi poslušalci.” pravijo Joker Out.

Videospot je delo slovenskega režiserja Marka Pirca in produkcijske hiše Studio 7, sam nastanek videospota pa je podprl tudi Eventim.si .