John F. Doe poletje pozdravljajo s singlom ‘Hyde’

Skupina John F. Doe. (FOTO: Libertà infinita)
Skupina John F. Doe. (FOTO: Libertà infinita)

Udarni rockerji John F. Doe po izidu novega albuma, poimenovanega ‘Druga stran, ne počivajo. Svojo drugo stran so 26. aprila premierno razkrili polni dvorani Centra slovanskih kultur France Prešeren in izid albuma v odličnem vzdušju praznovali pozno v noč.

V poletje lahkotno s singlom ‘Hyde’

Ljubljanska publika pa ni edina, ki je njihov novi album sprejela z navdušenjem. Pozitiven odziv so poželi tudi v Črnomlju, Kranju in na Ptuju. ‘Odzivi so bili že takoj po koncertu odlični in se nadaljujejo še naprej, bodisi na naših koncertih v sklopu turneje, ali pa v obliki osebnih sporočil in pogovorov z ljudmi. Še posebej lep je občutek, ko se z nekom pogovarjaš in ti z velikim veseljem pove, kateri komad na albumu mu je najljubši in zakaj,‘ o svojih vtisih povedo John F. Doe.

Med hiti na albumu, ki so navdušili poslušalce, pa je tudi skladba ‘Hyde‘, ki so jo John F. Doe izbrali za naslednji singl, s katerim polni pozitivnih vtisov vstopajo v poletje.

Opazili smo, da se na koncertu pod odrom pojavlja vedno več novih obrazov, kar nam daje potrditev, da je naš novi slovenski album našel pot do novih poslušalcev, kar je bila tudi naša velika želja. Tako se trenutno počutimo odlično, z izidom albuma in odzivi smo zadovoljni in že težko pričakujemo naslednje koncerte, da razširimo svojo glasbo med slovensko publiko,‘  še povedo rockerji. Novi singl in ostale skladbe z ‘Druge strani’ pa bomo v naslednjih mesecih lahko slišali tudi v Idriji, na Bledu in v Mariboru.

TUKAJ pa si lahko preberete tudi naš intervju s fanti skupine John F. Doe.