Joe Perry vesel za zmago Johnnyja Deppa proti nekdanji ženi

Johnny Depp in Joe Perry (FOTO: Joe Perry Instagram)

Legendarni hard rock pevec Joe Lynn Turner (Rainbow, Deep Purple, Yngwie Malmsteen) je komentiral javno sago med igralcem Johnnyjem Deppom in njegovo nekdanjo ženo Amber Heard.

Depp in Heard sta perilo prala javno

V sredo, 1. junija, je porota odločila, da mora Amber Heard Deppu plačati 15 milijonov dolarjev odškodnine zaradi obrekovanja v zapisu v članku za The Washington Post, v kateri je trdila, da je bila žrtev družinske zlorabe.

Civilna porota, sestavljena iz petih moških in dveh žensk, je kasneje v nasprotni tožbi Heard dodala 2 milijona dolarjev odškodnine. Depp je zanikal kakršno koli fizično ali spolno zlorabo in pravi, da si je Heard trditve izmislila, da bi uničil njegov ugled.

Kmalu po objavi sodbe je Turner na svojih družbenih omrežjih zapisal: ‘Ko sem spremljal sojenje Depp proti Heard z veliko pozornostjo in podrobnostmi ter z lastnimi izkušnjami, verjamem, da lahko sprejmem utemeljeno sodbo v korist g. Deppa. Svet mora razumeti, da intimno osebno nasilje ni selektiven za določen spol, lahko vpliva na vsakogar, kjer koli in kadar koli. Žrtev nima spolnih posebnosti … Pika. #MENTOO!’

Za Deppovo zmago pa je vesel tudi Joe Perry, s katerim sta skupaj v skupini Hollywood Vampires. Perry je na svojem Instagram profilu zapisal: ‘Ponosen in vesel na današnjo veliko Deppovo zmago. Nikdar nismo dvomili, vedno smo vedeli resnico in da bo resnica zmagala … Čestitam, da si si danes povrnil življenje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joe Perry (@joeperryofficial)

58- letni Depp je tožil svojo nekdanjo ženo Amber Heard za 50 milijonov dolarjev, češ da ga je obrekovala v kolumni The Washington Post, v kateri ga je opisala kot ‘javno osebnost, ki izvaja nasilje v družini’. Čeprav v članku nikjer ni bilo objavljenega njegovega imena, so odvetniki trdili, da se iz zapisa točno razbere, o kom je govora.

Heard je proti Deppu vložil nasprotno tožbo v višini 100 milijonov dolarjev zaradi izjav njegovega nekdanjega odvetnika Adama Waldmana, ki je Heard obtožil, da je uprizorila prevaro. Porota je ugotovila, da je Heard dokazala obrekovanje na podlagi ene od točk, ki jih je njena odvetniška ekipa vložila v nasprotni tožbi.