Jethro Tull z novim videom ‘Ginnungagap’

Slupina Jethro Tull (FOTO: Jethro Tull Facebook)
Slupina Jethro Tull (FOTO: Jethro Tull Facebook)

Legendarni rock progresivci Jethro Tull bodo aprila izdali nov studijski album ‘RökFlöte‘, da pa bo čakanje nekoliko lažje, so te dni izdali video za skladbo ‘Ginnungagap‘.

Aprila bodo izdali album ‘RökFlöte’

Omenjena skladba bo tudi na njihovem prihajajočem, že triindvajsetem albumu ‘RökFlöte‘, ki bo uradno izšel 21. aprila pod okriljem glasbene založbe InsideOut Music.

Na prihajajočem ploščku bo dvanajst novih skladb, ki temeljijo na likih in vlogah nekaterih glavnih bogov sveta, staro nordijsko obliko poganstva, hkrati pa raziskuje RökFlöte ali skalno piščal, ki so jo Tull seveda naredil za ikono. Album bo na voljo v različnih formatih, vključno z dvema deluxe formatoma z omejeno izdajo, ki vključujeta dodatni demo material, obsežne opombe v vrstici in blu-ray z Dolby Atmos, prostorski zvok 5.1, alternativne stereo miksa Brucea Soorda iz The Pineapple Thief, kot tudi bonus skladba in poglobljen intervju z Ianom Andersonom. Album bo na voljo tudi v digitalni obliki.

Ne pozabite pa, da legendarni Jethro Tull 3. junija obiskali tudi Ljubljano, natančneje imeli bodo koncert v Hali Tivoli, več o tem si lahko preberete TUKAJ.