Jake Bugg tokrat v drugačni podobi, kot smo ga vajeni

Jake Bugg - All I Need (Foto: YT)

Jake Bugg je predstavil nov singel z naslovom ‘All I Need’, s katerim jasno kaže drugačno podobo, kot smo je vajeni od njega. 

Svež zvok, popovska elektronika in udarnejši pristop so tri značilnosti, ki krasijo nov videospot. Rabbit Hole in Saviours of the City sta skladbi, ki jima sledi ‘All I Need’ in sta že začrtali novo smer, ta “najnovejša pesem pa govori zadovoljstvu. O tem, da imaš v življenju absolutno čisto vizijo, kdo si in kaj počneš. Živiš v trenutku in se tudi izgubiš. To je pesem za vse nas,” je povedal Bugg.

Zahvaljujoč sodelovanju z zborom Urban Flames, ki prispeva dodatno energijo in daje prepotreben občutek, da bo vse v redu, skladba daje upanje v teh težkih časih. Kontrast teh dveh popolnoma različnih zvokov z značilnim glasom Jakea je razlog, zakaj je že priljubljena med njegovimi oboževalci.

‘All I Need’ je glasbeni svet, ki je precej oddaljen od prvega albuma, Jake pa zveni kot povsem drugačen umetnik kot tisti, ki je na sceno vstopil pred skoraj desetletjem. Njegova trenutna naravnanost je, da se z vsako izdajo premika naprej, namesto da poskuša ponoviti zvok, ki mu je prinesel začetni uspeh.