Klikni, poslušaj in podpri glasbeno ustvarjanje!

Kurzschluss (Foto: Žiga Intihar, Žiga Kalan)

Klikni, poslušaj in podpri glasbeno ustvarjanje! Kurzschluss s kampanjo #PushTheMusicForward opozarja na stisko mladih glasbenikov. V sklopu iniciative so nastali prvi trije glasbeni miksi za različna razpoloženja, ki so jih namešali mladi didžeji Ian Sound, Erik Gross in R. Bade. Organizatorji vabijo k poslušanju in podpori mladih didžejev skozi prostovoljne prispevke, ki jih lahko nakažate na PayPal račun izvajalca.

Ianovo ustvarjanje lahko podpreš z nakazilom poljubnega zneska nahttps://www.paypal.com/paypalme/iansound1

Za prvi tematski miks v slogu ritmične gimnastike je poskrbel mladi up slovenske elektronike Ian Sound, ki je že lani pred nastopom mega zvezdnika Ericka Morilla blestel na odru Kurzschlussa. S svojim talentom je bil leta 2012 izbran za rezidenta v legendarnem Štuku in večkrat nastopil ob svojih idolih Mikeu Valetu, Umeku in tudi mednarodni zvezdi Martinu Garrixu. Njegova navdušujoča prezenca za mešalko ga je iz slovenskih odrov hitro ponesla na največje festivalske dogodke po Evropi, na katerih je svoje sete ‘odigral’ pred velikimi imeni svetovne elektronske scene Jorisom Voornom, Klingandeom, Plastick Funkom, Paolom Barbatom, Don Diablom, Sigalom in drugimi. Po šestih letih miksanja se je podal tudi v producentske vode in pod okriljem italijanske založbe Lapsus Music izdal svoj prvenec ‘Wiggity Wack’. Leto 2019 je bilo zanj izredno uspešno, sodelovanji z založbama Shanghaied in Nervous Records pa mu obetata prepoznavnost v svetovnem merilu. S svojo mešanico old school housea in tech housea je tokrat poskrbel za idealno zvočno spremljavo ob gospodinjskih opravilih.

Kurzschluss (Foto: Žiga Intihar, Žiga Kalan)

KLUBSKA MIZICA X Erik Grossbit.ly/2Iqdllw

Erikovo ustvarjanje lahko podpreš z nakazilom poljubnega zneska na: https://www.paypal.com/paypalme/ErikGrosar

Erik Gross, ki je lani na drugem odru Kurzschlussa dvigoval temperaturo pred nastopom Umeka,  se je nad techno glasbo navdušil v srednji šoli in se kot promotor skozi leta spoznal različne didžeje iz domače in tuje scene, kot so Umek, Joseph Capriati, Sam Paganini, Alan Fitzpatrick in drugi. Njihova glasba ga je navdihovala in ga pripravila do tega, da se je s tem začel ukvarjati tudi sam. V letu 2016 se mu je ponudila prva resnejša priložnost pod okriljem WND, kjer se je prvič predstavil pred širšo množico. Naslednji večji korak v njegovi karieri je bilo poletje 2017, ko je nastopal v vlogi rezident didžeja za Reload Events in Clubio. Do sedaj si je oder delil z slavnimi imeni, kot so Adam Beyer, Pan- Pot, Nicole Moudaber, Pig&Dan, James Zabiela, The Yellow Heads, DJ Jock, Damir Hoffman in še več. Novogoričan je tokrat pripravil udarne ritme za pozne plesne nadure sredi dnevne sobe. Ubrane melodije vas na zvočnih valovih popeljejo v najljubši klub, ki ga zagotovo že zelo pogrešate.

JAJCA NA OKO X R. Badehttps://bit.ly/3eP72nt

  1. Badeovo ustvarjanje lahko podpreš z nakazilom poljubnega zneska na:https://www.paypal.com/paypalme/MotoNationNet
  2. Badeki je s svojo karizmo v lanski sezoni zavzel drugi oder v dvorani Kocka, preden je na glavnem odru zavrela house vročica Ericka Morilla, je svojo pot didžeja pričel na čipkarskem festivalu v Idriji ter si v nekaj letih pridobil zaupanje in spoštovanje svojih stanovskihkolegov. Sodeloval je s priznanimi ekipami Hightension in It’s Underground, v zadnjem času pa se večinoma posveča svoji blagovni znamki TexasMadafakinSounds (TMFS), v okviru katere prireja zabave v lokalnem klubu, kjer je gostil priznana imena v svetu elektronske glasbe: Philipp Lichtblau, Urban Jeram, Aney F., Alex Ranerro in Ian F. Oder na različnih prizoriščih pa je imel čast deliti tudi z didžeji, kot so Stefano Noferini, Marko Nastić, Hunzed, Roberto Capuano, Shoxy, Siniša Tamamović in številni drugi.Njegov miks vas bo prebudil ob pripravi zajtrka in poskrbel za groovy prehod med dvema svetovoma v tistih trenutkih, ko sanje postajajo resničnost.

Vsak teden bodo v okviru kampanje #PushTheMusicForward nastajali novi glasbeni miksi. V prihodnjem bo karizmatični Jan Bratina a.k.a. Brtinzz z visoko kondicijskimi ritmi poskrbel za miks, ki se bo najbolj prilegel ob športni vadbi. Če so vam objavljeni tematski miksi všeč, vas vabimo, da z nakazilom poljubnega zneska na didžejev PayPal račun podprete njegovo glasbeno ustvarjanje. Kurzschluss se v okviru kampanje #PushTheMusicForward odpoveduje vsem prihodkom. Nakazani znesek bo namreč v celoti prejel izvajalec.

Spremljajte #Kurzschluss na družbenih omrežjih Instagram in Facebook.