InMusic festival bo v Zagreb pripeljal največja glasbena imena

Letos bo InMusic festival izjemno pester.
Letos bo InMusic festival izjemno pester.

Line up za letošnje leto: Queens of the Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, David Byrne, Alice in Chains, St. Vincent, Portugal. The Man, The Kills, Bombino, Frank Carter & The Rattlesnakes, Superorganism, Reykjavíkurdætur, Tshegue, Šumski, Super Besse, Témé Tan, Tús Nua,Lika Kolorado, FALSE HEADS.

 

InMusic bo tudi letos izredno pester

Festival INmusic je največji hrvaški mednarodni festival na prostem, ki se nahaja v prestolnici – Zagrebu, znotraj osupljivega jezerska parka Jarun. To je edini festival, ki se razprostira na treh otokih: festival je na Mladinskem otoku, zraven pa sta še dva kamp otoka, obkrožena z lepimi plažami (Trešnjevka in Univerzijada).

Letos bo nastopil tudi Nick Cave. (FOTO: Marko Alpner // Rocker.si)
Letos bo nastopil tudi Nick Cave. (FOTO: Marko Alpner // Rocker.si)

Kamp in festivalski prizor sta povezana z mostom. Od lepega prizorišča do fantastične glasbe in prijetnega vzdušja, INmusic prinaša najboljši festivali poletja v bližini. Ogromno kvalitetne glasbe za relativno malo denarja. Prijeten kamp in raznolike in zabavne izkušnje v središču hrvaške prestolnice! Začnite poletje na INmusic festivalu! Dobrodošli v Zagrebu na Hrvaškem!

INmusic festival #13
25. junih do 27. junij 2018
Jarun / Zagreb, Hrvaška