Stone Sour z novim videom ‘St. Marie’

Skupina Stone Sour
Skupina Stone Sour

Ameriška rock zasedba Stone Sour je te dni izdala nov video za skladbo ‘St. Marie‘, ki si ga lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Za režijo videa je poskrbel Marc Klasfeld, ki velja za prekaljenega mačka in je v preteklosti že režiral videe za Katty Perry, Jay-Zja, Red Hot Chilli Papperse, Britney Spearrs, Kid Rocka, Nellyja, Foo Fighterse, Shakiro, Aerosmithe in še mnoge druge.

 

Kitarist Josh Rand se vrača v skupino

Skladba ‘St. Marie’ je tudi na aktualnem studijskem albumu ‘Hydrograd‘, ki so ga fantje izdali konec junija lani. Plošček je bil posnet v Sphere Studios v Kaliforniji, za produkcijo pa je poskrbel Jay Ruston.

Pevec Corey Taylor je še razkril, da se bo Josh Rand v skupino Stone Sour vrnil 27. aprila na festivalu Welcome To Rockville na Floridi, ki se je nedavno umaknil, a razloga za umik ni pojasnil.

Corey pa je glede Josha dejal: ‘Ni samo nekdo, s katerim sem v skupini že nekaj časa, ampak je moj najboljši prijatelj že od 15. leta. Zame ni to samo skrb za mojega pajdaša, partnerja, tekstopisca, glavnega kitarista, ampak je skrb za mojega prijatelja, brata, nekoga, ki mi je dovolil, da sem prespal pri njem na tleh, ko sem bil brezdomec. Zame je to največja stvar – skrb zanj. Kot pa vse kažem mu gre zelo, zelo dobro. In podpiramo ga, kolikor ga lahko. In to pride, ko z nekom postaneš prijatelj – da si tukaj zanj. Najboljši način, da postaneš prijatelj je, da samo ostaneš kjer si in pustiš, da se nekdo nasloni nate, ko to potrebuje in to je tisto, kar poskušamo storiti.’

Stone Sour pa bodo nastopili kot predskupina legendarnemu Ozzyju Osbourneu na turneji ‘No More Tours 2′ v severni Ameriki.