Ice on fire z novo skladbo ‘Heroj’

Skupina Ice on fire
Skupina Ice on fire

Ice on fire so pred tedni ponudili v posluh singel ‘Rokenrol’, za njega so posneli tudi videospot, zdaj pa v napoved prihajajoče plošče servirajo novi singel ‘Heroj‘. Novomeški rockerji Ice on fire so to pomlad vzeli zelo resno. Pred tedni so predstavili singel ‘Rokenrol’, ga opremili tudi z videom in posneli utrinke s snemanja, zdaj pa se Amadej Papež, Janez Janežič, Nejc Godec in Aleks Zorko vračajo s še bolj pomembno novico. Prihaja prva avtorska celometražna plošča ‘Dobro v slabem‘.

 

‘Heroj’ je ljubezenska zgodba

Heroj‘ je osebna izpoved o razočaranju v ljubezni. Frontman Amadej Papež zanjo pravi, da je rezultat spoznanja, da moraš v ljubezni, tudi, če je sprva vse ok, vedno negovati odnos. Punca, s katero sta imela čudovito zvezo, ga je prevarala s prijateljem, a glasbenik z njo poračuna kavalirsko: ‘Oprosti, ker nisem pogumen heroj!’ in doda, ‘Žal mi je zaradi nje, ker ji nisem mogel pomagati, da bi premagala svoje demone. Jaz sedaj zaspim mirno.’

 

Fantje imajo še veliko načrtov

Singel z videom ‘Heroj’ služi kot napovednik plošce ‘Dobro v slabem‘, izid je na koledarju zabeležen 21.februarja, 2.marca pa Papež z ekipo domači publiki postreže tudi s promocijskim koncertom v kultnem Lokalu Patriot. Na odru se jim pridruži trenutna prva violina na zemljevidu slovenskih rockerskih mladincev, ljubljanski Joker Out.

Že čez tri dni nas fantje zopet spomnijo na svoje ustvarjanje z izidom videospota za pričujoči singel.