Hellcats v studiu z najboljšim

Hellcats (FOTO: Dare Brenko)
Hellcats (FOTO: Dare Brenko)

Prva slovenska vseženska rock ekipa se po nekaj letih končno zapira v studio. Za producenta nove skladbe so tokrat izbrale enega najboljših pri nas, DEJANA RADIČEVIČA, ki med drugim skrbi za produkcijo naših glasbenih velikanov Siddharta.

 

Hellcats se vračajo v London

Dekleta se po uspešni turneji po Angliji letos vračajo v London, saj so jih povabili v legendarni 100 Club, ki je sokreiral celotno zgodovino rock glasbe v Angliji in bil izhodiščna točka za britanski Novi val in skupine kot so The Clash, Sex Pistols in The Who.

Prav to eminentno prizorišče pa bo tudi prostor, kjer bodo premierno zaigrale novo skladbo. Poletje bo za Hellcats vsekakor delavno.

 

Na kratko o Hellcats

Hellcats je zasedba štirih punc, ki že od leta 2003 skrbi za glasbene okuse mnogih težko-kategornih rockerjev in metalcev po celem svetu in so najboljše slovenske promotorke ženske moči v glasbo z ogromno bazo poslušalcev in sledilcev na družabnih omrežjih.

Do sedaj so nastopile na turnejah po Nemčiji, Rusiji, Italiji in v prejšnjem letu tudi v Angliji v znanih koncertnih dvoranah kot sta O2 Islington Arena ter Majestic Theathre. Njihov nastop ni ostal neopažen, kar je rezultiralo v izrednih odzivih ter s članki in intervjuji v angleškem glasbenem okolju.