Hamo & Tribute 2 Love otvorili OrtoFest!

Hamo & Tribute 2 Love so otvorili 19. OrtoFest z razprodanim koncertom. (FOTO: Aleš Žnidaršič)
Hamo & Tribute 2 Love so otvorili 19. OrtoFest z razprodanim koncertom. (FOTO: Aleš Žnidaršič)

Nič ni lepšega, kot da se 19. OrtoFest otvori z ljubeznijo in trenutno eno najbolj priljubljenih glasbeih skupin Hamo & Tribute 2 Love, ki jih prav posebej ni treba predstavljati, saj so dodobra nase opozorili z odlično glasbo.

S publiko so ‘bluzili’ kar dve uri

Za prave in pristne rockerje pravzaprav skoraj ni boljše lokacije od Orto bara. Gre za klub, ki je od nekdaj hram rockerskih duš, poleg vsega pa prostor dopušča neposreden stik nastopajočih z občinstvom, kar ima nedvomno tisto pravo magijo, ki naredi (skoraj) vsak koncert res popoln. Orto bar sicer ni ogromna koncertna dvorana, a nič ne de. Hamo z druščino je Orto bar napolnil do zadnjega kotička, mislim, da ni treba posebej poudarjati, da so koncert z lahkoto razprodali in navdušili slehernega obiskovalca.

Občinstvo je neizmerno uživalo. (FOTO: Aleš Žnidaršič)
Občinstvo je neizmerno uživalo. (FOTO: Aleš Žnidaršič)

S svojo neverjetno energijo, predanostjo glasbi, usklajenostjo in širjenjem ljubezni, so tudi tokrat poskrbeli, da so obiskovalci koncerta dobili tisto. po kar so prišli. So ena redkih skupin, ki množici svoje srce preko glasbe servira na pladnu, brez zadržkov pa jim tudi publika vrača svoje srce, zato so koncerti te skupine vedno posebni in edinstveni.
Nima veze, kako majhen ali velik je oder ter koliko ljudi je pod njim, fantje uživajo v vseh pogojih in zato prav vsak njihov nastop prinese nekaj novega, četudi slišimo že znane skladbe.

Brez večjih težav so po blues rockovsko fantje na odru zabluzili z občinstvom in še enkrat več dokazali, da se jih publika ne zna in ne zmore naveličati. Prekaljeni mački so nam v dveh urah dolgem koncertu tokrat ponudili širok spekter svojih uspešnic, seveda pa niso pozabili niti na skladbe z aktualnega ploščka ‘3p’.