Guns N’ Roses odpovedali evropsko turnejo

Skupina Guns N' Roses (FOTO: Guns N' Roses)
Skupina Guns N' Roses (FOTO: Guns N' Roses)

Zaradi pandemije novega koronavirusa, so tudi legendarni Guns N’ Roses bili primorani odpovedati celotno evropsko turnejo.

Guns N’ Roses ne počivajo

Z evropsko turnejo bi Gunsi morali začeti 20. maja v Lizboni (Portugalska), a ker se pandemija se ni končala in, ker v večini evropskih držav še vedno velja prepoved večjih prireditev, fantom ni ostalo drugega, kot da napovedano turnejo odpovejo oziroma prestavijo.

Ob tem pa so zapisali: ‘Žalostno prihajajoča evropska turneja se ne bo zgodila. Stvari se spreminjajo dnevno, mi pa si želimo, da bodo naši oboževalci, člani ki skrbijo za nas ter skupina varna. Trdno delamo z našimi lokalnimi promotorji na naših naslednjih korakih, in ko bo le mogoče, bomo razkrili nadaljnje načrte. Hvala za potrpežljivost, čez to bomo šli skupaj in veselimo se, da vas bomo vse videli prav kmalu.’

GN’R Fam: Sadly, the upcoming European tour will not be happening. Things are changing daily and we want to keep our…

Objavil/a Guns N' Roses dne Ponedeljek, 11. maj 2020

Sicer pa Guns N’ Roses ne počivajo in se posvečajo trenutno drugim načrtom. 1. septembra bodo namreč izdali otroško knjigo ‘Sweet Child O’ Mine’, ki temelji na istoimenski skladbi z njihovega prvenca ‘Appetite For Destruction’. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Poleg knjige pa fantje delajo tudi na novih skladbah in morda celo novem albumu.