Guns N’ Roses napovedali prvi letošnji koncert

Skupina Guns N' Roses (FOTO: Guns N' Roses)
Skupina Guns N' Roses (FOTO: Guns N' Roses)

Legendarni rockerji Guns N’ Roses so napovedali prvi letošnji koncert. Nastopili bodo na festivalu Louder Than Life, ki bo potekal od 27. do 29. septembra v Louisvillu.

To je prvi napovedan letošnji koncert s strani Gunsov

Ustanovitelj festival Louder Than Life Danny Wimmer pa je ob tem dejal: ‘Obstaja le peščica skupina, katerih glasba ne odmeva le pri oboževalcih, temveč je spremenila celoten rock ‘n’ roll. Guns N’ Roses so ena izmed teh ikon. Vsako leto se radi vrnemo še večji in boljši in komaj čakamo, da lahko pozdravimo Axla, Slasha, Duffa in ostale čkane GN’R na odru Louder Than Life odru.’

Ostali nastopajoči na festivalu Louder Then Life bodo objavljeni 8. aprila, na isti dan bodo v prodajo šle tudi vstopnice. Več informacij o samem festivalu najdete TUKAJ.

Spomnimo se še, da so Guns N’ Roses svoj zadnji koncert v sklopu izjemno uspešne turneje Not in This Lifetime imeli 8. decembra lani v Honolulu. Po tem se je kitarist Slash odpravil na turnejo skupaj z Myles Kennedy and the Conspirators, basist Duff McKagan pa je najavil, da bo 31. maja izdal samostojni album z naslovom ‘Tenderness‘.

Gunsi so prav tako ponudili nekaj namigov o potencialnem novem studijskem albumu, a podrobnosti za enkrat še niso razkrite.