Guns 2 Roses prihajajo na letošnji Orto Fest

V petek, 27. marca 2020, boste lahko v okviru Orto Festa 2020 v Orto Baru uživali ob uspešnicah legendarne rock skupine Guns N’Roses. Prihaja namreč pravi in vrhunski G N’R tribute band GUNS 2 ROSES, ki sta ga za originalne in najboljše imitatorje priznala celo sama Axl Rose in Slash!

 

Tokrat bodo nastopili na Orto Festu

So namreč edina ‘tribute to’ zasedba, katere člani so nastopali s kar štirimi originalnimi člani Guns n’Roses, s katerimi so tudi v stikih, tokratni koncert pa je ob 35. obletnici nastanka skupine Guns N’Roses. Guns 2 Roses bodo odigrali vse uspešnice s plošč ‘Appetite For Destruction’, ‘G N’R Lies’, ‘Use Your Illusion’ 1 in 2, ‘Spaghetti Incident?’, ‘Chinese Democracy’, ter celo pesmi, ki so jih G N’R izvajali samo v živo. Med njimi bodo zagotovo tudi nepozabne: ‘Paradise City’, ‘Welcome to the Jungle’, ‘Sweet Child o’ Mine’, ‘Live and Let Die’, ‘Don’t Cry’, You Could Be Mine in mnoge druge. Skupina Guns 2 Roses ni nek ponaredek, ki bi stremel le k zvočnemu kopiranju, saj se vsega lotijo zelo resno in profesionalno, njihov nastop na odru, mimika in kostumi pa so zato dodelani prav do zadnjega detajla, kar obeta konkreten koncertni dogodek.

Tudi tokrat bomo lahko slišali številne uspešnice.
Tudi tokrat bomo lahko slišali številne uspešnice.

Nižja cena vstopnic (early bird) po ceni 14,00 eur je na voljo samo za prvih 40 vstopnic (nato bodo 17,00 EUR in na dan koncerta 19,00 EUR) – TUKAJ.

 

O zasedbi Guns 2 Roses

Tudi tokrat priletijo naravnost iz Londona samo za koncert na Orto Festu! Zelo so nam ostali v spominu kot izjemno zapriseženi svojemu delu in glasbi Guns N’Roses. Pred natanko 10 leti, ko je marca 2010 izbruhnil islandski vulkan Eyjafjallajokull in so vsa letala v Angliji ostala na zemlji, so namreč  člani skupine Guns 2 Roses s težavo našli kombi za najem in se v njem podali na dolgo pot do Slovenije na koncert, potovali pa so cel večer, noč in jutro, da bi le prišli pravočasno na nastop, takrat v ljubljanski Cvetličarni.

Guns 2 Roses so nas v preteklosti že navdušili.
Guns 2 Roses so nas v preteklosti že navdušili.

 Guns 2 Roses igrajo skupaj že od leta 2002 in so zagotovo najboljša GN’R tribute zasedba na svetu. G2R prihajajo iz Londona, njihovi nastopi so se začeli prav po istih stopinjah, kot so jih ubrali Guns N’ Roses v osemdesetih letih. Igrajo namreč tudi v tistih klubih, ki so iz Guns N’Roses naredili enega največjih rock’n’roll skupin vseh časov. Leta 2006 se je zasedbi G2R za nekaj časa pridružil Steven Adler, originalni Guns N’ Roses bobnar. Leto kasneje so jih predstavljale televizije BBC news, BBC2 in Sky, nato še na BBC Question of sport. Trikrat zaporedoma so bili glavna senzacija Gloston Budget festivala, nastopili pa so tudi kot glavna skupina na Matthewstreet Festivalu pred 35.000 poslušalci. Guns 2 Roses se lahko pohvalijo z dejstvom, da so edini tribute band vseh časov, ki je razprodal Liverpoolski Cavern club dve noči zapovrstjo. Mnogi imitatorji Guns N’ Roses so se izkazali za amaterske, pri G2R pa je vidna predvsem tista karizma in moč, ki smo jo lahko opazili v originalni zasedbi Guns N’ Roses. Zato so le G2R tisti pravi tribute band, ki nastopa v Ameriki in Angliji praktično celo leto, saj njihovi oboževalci hočejo še in še. Znani so tudi po temu, da jih vabijo v številne znane radijske in televizijske showe po svetu. Nastopali so po malodane celem svetu, med drugimi državami v Indiji, Dubaju, v Franciji, Belgiji, na Nizozemskem, Irskem, Italiji, Nemčiji, ZDA in v Mehiki. V Indiji so imeli na samostojnem koncertu kar 30.000 obiskovalcev!

Pridružite se jim 27. marca na Orto Festu v Ljubljani in se sami prepričajte, da skupina Guns 2 Roses ni ponaredek, ki bi stremel le k zvočnemu kopiranju, saj se vsega lotijo zelo resno in profesionalno, njihov nastop na odru, mimika in kostumi pa so zato dodelani prav do zadnjega detajla, kar obeta konkreten koncertni dogodek! Zato ne zamudite te izjemne priložnosti!