Goran Bare & Majke to soboto v Orto Baru

Goran Bare & Majke (FOTO: Mateja Gašperin)
Goran Bare & Majke (FOTO: Mateja Gašperin)

Goran Bare je za mnoge eden največjih umetnikov vseh časov, kultni glasbenik, neuničljivi rocker, ki so ga nekateri celo poimenovali jugoslovanski Keith Richards.

Goran Bare nikoli ne razočara

Glasbenik, pesnik in umetnik ima za sabo že skoraj štiri desetletja nastopov po odrih širom bivše skupne države, ob koncu leta pa po štirih letih prihaja na mesto zločina, v Orto bar, kjer bomo proslavili 28. obletnico kluba.

Goran Bare nikoli ne razočara s pripovedovanjem osebnih anekdot zbranim pod odrom. Njegovo življenje je namreč prepleteno z osebnimi dramami, temnimi izkušnjami in demoni, ki jih Bare živi skozi rockovski ustvarjalni izraz.

Goran Bare je Majke ustanovil daljnega leta 1984, od takrat so izdali že 7 studijskih albumov, šesti album ‘Teške boje‘ je bil proglašen za najboljši album leta 2011 na hrvaškem, zadnji izdani album ‘Nuspojave‘ pa je bil izdan leta 2018.

Na koncertu Goran Bare in Majke bodo odigrali zdaj že kultne uspešnice kot so: ‘Pozovi me u noć’, ‘Teške boje’, ‘Divlji cvijet’, ‘Život kao rijeka’, ‘Put ka sreći’ in še mnoge druge!

KDO: Goran Bare & Majke
KDAJ: sobota, 10. december 2023 ob 20. uri
KJE: Orto bar, Ljubljana, Slovenija
Vstopnice lahko kupite TUKAJ.