GorA RockA 2018: znani prvi nastopajoči

GorA RockA bo tudi letos pestra.
GorA RockA bo tudi letos pestra.

Organizatorji največjega dobrodelnega rock festival pri nas se že aktivno pripravljajo na že štirinajsto izvedbo festivala! Tako bo Šentviška planota bo tudi v letu 2018 poskrbela za nepozabno rokersko kuliso in vsem zbranim na štirinajstem festivalu GorA RockA ponudila vse najboljše.

 

Znani prvi nastopajoči

Znane so prve nastopajoče zasedbe na štirinajsti izvedbi festivala, med njimi pa najdemo kar nekaj imen, ki se bodo na festivalu predstavili prvič. Za nepozabno glasbeno doživetje bodo v treh glasbenih večerih poskrbeli tudi MI2, Elvis Jackson, Big Foot Mama in Koala Voice. Zagotovo gre za zasedbe, ki ne potrebujejo dodatne predstavitve. Brez dvoma pa drži nekaj – GorA RockA ne bo razočarala tudi z letošnjim programom, saj imajo za vas pripravljenih še kar nekaj glasbenih
presenečenj – tudi mednarodnih. Dajemo pa priložnost tudi mladim, še neuveljavljenim skupinam, da se s svojim programom predstavijo na našem festivalu. Mlade skupine iščemo preko razpisa, ki ga lahko najdete TUKAJ.

 

Festival vsako leto poskrbi za dobrodelnost

Obiskovalci festivala GorA RockA, bodo tudi letos deležni nizke cene festivalske vstopnice ter brezplačnega kampiranja. GorA RockA rockerji bodo lahko tudi letos vikend preživeli v neokrnjeni naravi in se prepustili zvokom rock glasbe in čarom predalpskega okolja. Organizatorji festivala vsako leto poskrbijo tudi za dobrodelnost, saj je celoten izkupiček festivala namenjen lokalni skupnosti, posameznikom in dobrodelnim ustanovam. Tako smo v vseh teh letih v dobrodelne namene podarili že 106.323,54 €.

GorA Rocka pa bo odmevala tudi v letu 2018. Organizatorji napovedujejo, da bo 14. GorA RockA srečna in … udarna. Več informaciji najdete TUKAJ.

Tresla se bo gora, špilal se bo rock!