Get Back razkrili svojo identiteto

Skupina Get Back
Skupina Get Back

Mariborska glasbena skupina Get Back je po nedavnem nastopu na RTV SLO1, kjer je predstavila svoj prvi single ‘Born On The Road‘, razkrila svojo identiteto. Tako smo lahko spoznali, kdo so člani mariborskih rockerjev, ki so se do sedaj skrivali pod znano rockersko fotografijo.

 

Predstavitev članov skupine Get Back

Najmlajši član skupine je Mišel Potočnik (prvi z desne), ki na kitari pridno nabira kilometrino in s svojim Fender Telecastrom/Stratocastrom znatno pripomore pri oblikovanju zvoka skupine.

Drugi po mladosti je Marko Kasman (prvi z leve), ki na Gibson Les Paulu s svojim razdajanjem preseneča številne ljubitelje kitare, prav tako je njegov vokal nekaj, kar ne slišimo vsak dan.

Bojan Velišček (drugi z leve), stari maček, ki je v tujini na številnih malih in velikih odrih preživel več kot 20 let. O svojih številnih doživetjih bi lahko napisali knjigo, ki bi bila med glasbeniki in še kje zagotovo velika uspešnica. Danes, ne glede na svoja leta, igra z energijo, ki je številnim mladim glasbenikom lahko za vzor in v premislek.

Branko Potočnik (drugi z desne), podjetnik in idejni vodja skupine, je v različnih formacijah Tribute bendov (največ s CCR) nastopal v družbi največjih Rock Legend kot so Uriah Heep, Nazareth, Slade, Sweet, Animals, ELO, Smokie, Coloseum …

Fantje so razkrili svojo identiteto.
Fantje so razkrili svojo identiteto.

Iz imena zasedbe Get Back in njihovega slogana ‘Back To The Music‘ je razvidno, da želijo s svojo avtorsko glasbo obuditi zlata 70. leta, kar jim uspeva že z njihovim prvim singlom ‘Born On The Road‘, ki se že vrti na številnih radijskih postajah. Pesem je pisana za vse ljubitelje svobodnega življenjskega sloga in motociklizma, zato ne preseneča, da so jo številni Bikerji in Motor klubi vzeli za svojo himno.

Na njihovih nastopih boste poleg lastnih avtorskih skladb slišali še največje kitarske Rock hite številnih Rock Legend, zato vas vabijo, da se jim pridružite, uživate in pozabite na skrbi.