Gary Holt (Exodus/Slayer) opravil z alkoholom

Gary Holt (Exodus/Slayer) opravil z alkoholom
Gary Holt (Exodus/Slayer) - foto: Scott Legato

Gary Holt, kitarist in dolgoletni član skupine Exodus ter član skupine Slayer, je nedavno nazaj na družabnih omrežjih objavil, da je nehal piti alkohol.

V okviru intervjuja v podcastu ‘Backstaged: The Devil in Metal’ je Holt razložil, kaj so dogodki vodili do tega novega načina življenja. Priznal je, da pitje ni bila več samo zabava in da se mu je pijača vedno “prikradla”, ko se je veselil in da je prepoznal nekaj ključnih znakov, ki kažejo na resnično težavo.

“Opazil sem, da pivo kupujem na podlagi tega, kako prekleto močno je, da me napije in nato to pri sebi utemeljim, da sem spil samo štiri steklenice – štiri velikanske steklenice, kar pomeni približno osem piv, s tem, da je vsebnost alkohola super visoka,” je podrobno povedal Holt. “In kot druga stvar: ko se začneš spogledovati z alkoholizmom, začneš opravičevati stvari. ‘Saj ne pijem žganih pijač. V hiši imam kup tekile, ki je sploh ne pijem.’ Kupujem pa prekleto pivo glede na to, kako močno je. Mislim, da sem izgubil nadzor. ”

“Nisem popoln alkoholik,” je pojasnil Holt in ponovil namen spremembe v svojem življenju. “Pri sebi sem začel opažati znake, ki mi niso všeč in odločil sem se, da bom nekaj storil glede tega. Nekaj ​​dni sem imel res velike želje po pivu, še posebej, ko je bilo zunaj preko 30 stopinj – dvojna IPA se je slišal res prekleto dobro. Včasih te eno pivo privede do dveh, včasih pa tudi do 12, in to je nepredvidljivo in nepredvidljivosti ne maram.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gary Holt (@garyholt_official)

Na vprašanje, ali je pivo nadomestil s čim drugim, na primer z marihuano, je Holt dejal, da je že v devetdesetih letih prenehal kaditi travo zaradi stranskih učinkov tesnobe in paranoje in da je leta 2002 prenehal tudi jemati droge.

Holtu čestitamo za takšno odločitev in mu želimo, da uspe in uživa v novem, bolj “čistem” življenju.