Jason Newsted prodal ranč v vrednosti skoraj 5 milijonov $

Jason Newsted prodal ranč v vrednosti skoraj 5 milijonov $
Jason Newsted - foto: Jason Koerner

Nekdanji basist Metallice Jason Newsted je prejšnji mesec prodal svoje posestvo na ranču Rockin ‘JN Ranch v mestu Sula v državi Mont. za 4,95 milijona dolarjev.

Oglas se je pojavil na nepremičninski spletni strani Trulia v mesecu marcu, prodaja pa se je izvedla pred slabim mesecem. Kljub temu, da je posest že prodana, so še vedno na voljo fotografije posesti v velikosti 540 hektarjev na kateri se nahaja razkošna hiša z lesenimi okvirji, s tremi spalnicami in tremi kopalnicami, popolnoma opremljeno klet in ogromno udobja kot je kamin na drva in kopalna kad z razgledom. V hiši se nahaja še eno dodatno stanovanje, ob hiši sta garaža za dva avtomobila in prostorna veranda. Morda najbolj privlačna stvar v ponudbi pa sta mir in tišina, ki ju nudi prostrano posestvo, ki se nahaja v slikovitih gričih v Montani.

Kako izgleda celotna posest, si lahko ogledate na tej povezavi.

Newsted pa ni novinec pri velikih nepremičninskih poslih. Leta 2019 je svoj dom v Walnut Creeku v Kaliforniji prodal za 2,89 milijona dolarjev.

Glasbenik je zapustil Metallico leta 2001 in zdaj nastopa s svojo skupino Chophouse. Pred kratkim je izjavil, da nima več moči za igranje skladb od Metallice. Jason Newsted je bil tudi omenjen kot potencialna zamenjava basista Davida Ellefsona iz skupine Megadeth, vendar je te govorice njegova žena Nicole zanikala.