#FUKSi 2021 – SIDDHARTA & DEBORAH DE LUCA – po karte v sredo

Po letu in pol prisilne žurerske pavze, festival #FUKSi nadaljuje pohod na predkoronskem vrhuncu: vrača se kraljica napolitanskega tehna, Deborah De Luca, že večer prej pa bo Ljubljano stresla visokooktanska Siddharta. – Atraktivno prizorišče – omejeno število vstopnic & vračilo kupnine v primeru novih koronskih omejitev!

Štart prodaje na prodajnih mestih www.Eventim.si 
 SR, 19. 5. * 9.00. – Prvih 100 kart = 22,90€ oz. 39€ (2-dnevna)

Osvežimo spomin: #FUKSi – Festival urbane kulture Slovenija je glasbeni festival, ki ga organizira agencija Collegium Mondial Travel, vrhunec doživi med poletjem v prestolnici, s podpornimi atraktivnimi dogodki pa se v različnih krajih po Sloveniji občasno razcveti tudi v manjših grižljajih. Zadnjega smo bili deležni malo pred koronsko ustavitvijo družabnega življenja, ko je z  razprodanim nastopom v Cvetličarni Ljubljano stresla tehno valkira DEBORAH DE LUCA.

Takoj po nepozabnem nastopu, ki je pred nabito polno dvorano pustil lačne in žejne tehna na stotine rejverjev, je Deborah obljubila, da se kmalu vrne v Ljubljano. Tisti kmalu se je sicer malo zavlekel, je pa zato prav ona prvo veliko ime svetovne tehno scene, ki napoveduje nastop ob ponovem zagonu scene na sončni strani Alp!

Debora De Luca bo tako še obogatila zvezdiški soundtrack, ki so ga pod praporom festival #FUKSi pred njo že zazamovali tudi opusi mojstrov, kot so Morcheeba, Röyksopp, David Morales, Umek, Booka Shade, Jazzanova, Fun Lovin Criminals, Ø [Phase], Sladica, Tom Trago, Ten Walls in mogi drugi.

Ob pivu, burgerjih in izbrani muziko v živo pa se bodo že večer prej zabavali ljubitelji visokooktanskega rock ‘n’ rolla. Prvo ime petkovega večera bo SIDDHARTA – v polni, energični, glasni in povsem naelektreni izvedbi, kakršno tudi že zelo pogrešamo!

Tomija in bande ni treba posebej predstaviti, saj so sinonim za odlično muziko in glasbene presežke, tokrat pa jih boste lahko doživeli na novem atraktivnem prizorišču